FRF confirmă dezvăluirile făcute în exclusivitate de Playsport.ro, în legătură cu contractul lui Mutu! ”Are o grămadă de oferte!”

Giosanu Catinca / 15.04.2021, 20:20
FRF confirmă dezvăluirile făcute în exclusivitate de Playsport.ro, în legătură cu contractul lui Mutu! ”Are o grămadă de oferte!”

Playsport a dezvăluit, joi după-amiază, în exclusivitate, că Adrian Mutu nu mai are contract cu Federația și poate pleca oricând de la echipa națională de tineret a României. În urma anunțului făcut de jurnalista Claudia Bălan, reprezentanții FRF au reacționat. Printre, oficialii au subliniat că briliantul ”are o grămadă de oferte”.

FRF confirmă dezvăluirile făcute în exclusivitate de Playsport.ro, în legătură cu contractul lui Mutu!

Contractul lui Adrian Mutu cu Federația Română de Fotbal (FRF) a expirat la finalul grupei de la Campionatul European. În mod surprinzător, angajamentul nu a fost reînnoit. Practic, în acest moment, naționala de tineret a României este fără antrenor principal. Înțelegerea cu Adrian Mutu a expirat după prima rundă a turneului final al Campionatului European de la Budapesta, iar deocamdată Briliantul nu mai are contract cu FRF-ul.

La scurt timp după ce informația a fost făcută publică, Casa Fotbalului a reacționat prin Mihai Stoichiţă. Oficialul nu a oferit prea multe detalii despre contractul lui Mutu, dar s-a arătat încrezător că antrenorul de la U21 va rămâne alături de echipă.

Nu e niciun fel de problemă să continue Mutu la echipa naţională de tineret. A mai avut şi anul trecut oferte din o grămadă de părţi şi nu s-a dus şi a rămas la echipa naţională de tineret.”, a afirmat directorul Tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, după ce Playsport a anunțat că selecţionerului de la naționala de tineret, Adrian Mutu, i-a expirat contractul.

Tricolorii mici s-au calificat la EURO 2021 şi au fost aproape de calificarea din grupa cu Ungaria, Germania şi Ţările de Jos.
Sub comanda lui Mutu, tricolorii mici au fost aproape de calificarea din grupa cu Ungaria, Germania şi Ţările de Jos

”Lucrăm la o strategie pe care vrem să o facem cât mai echitabilă pentru toată lumea”

Cu toate că selecționerul echipei naționale de tineret a României, Adrian Mutu, nu va antrena naţionala U21 la Jocurile Olimpice, Mihai Stoichiță a vorbit și despre competiția de la Tokyo.

Lucrăm la o strategie pe care vrem să o facem cât mai echitabilă pentru toată lumea. Atât pentru federaţie, ca să aibă un lot valoros la Tokyo, dar şi pentru cluburi, ca să aibă un echilibru. Să nu meargă de la un club şapte jucători şi de la altul un jucător. Probabil că hotărârea finală va fi luată după ce se vor întâlni preşedinţii de cluburi cu preşedintele Burleanu. Majoritatea provin de la echipe care luptă pentru cupe europene şi atunci e foarte complicat, dar se va rezolva.”, a mai spus Mihai Stoichiţă, potrivit telekomsport.ro.

În ciuda eforturilor depuse de briliant, România U21 nu a reușit să se califice în fazele eliminatorii la Campionatul European.