FRF confirmă informația exclusivă oferită de Playsport.ro în urmă cu două zile: Mirel Rădoi rămâne selecționerul României

Marian Cărăvan / 03.04.2021, 23:23
FRF confirmă informația exclusivă oferită de Playsport.ro în urmă cu două zile: Mirel Rădoi rămâne selecționerul României

Mirel Rădoi rămâne selecționerul României. FRF confirmă informația exclusivă oferită de Playsport.ro în urmă cu două zile. Criticat vehement după eșecul de la Erevan, Mirel Rădoi este susținut în continuare de FRF.

FRF confirmă informația exclusivă oferită de Playsport.ro în urmă cu două zile: Mirel Rădoi rămâne selecționerul României

Playsport.ro a avut dreptate! Mirel Rădoi va rămâne la cârma primei reprezentative, chiar dacă startul din campania de calificare la Mondialul 2022 din Qatar nu a fost unul reușit. Pus la zid după eșecul de la Erevan, Mirel Rădoi a fost nevoit să suporte nenumărate critici. Selecționerul chiar se gândea la demisie la câteva minute de la finalul meciului de la Erevan, scor 2-3 cu Armenia. Situația s-a lămurit însă în urma unei întâlniri cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, și cu Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. Informația prezentată de site-ul nostru este reală. FRF confirmă informația exclusivă oferită de Playsport.ro în urmă cu două zile: Mirel Rădoi rămâne selecționerul României. Un oficial FRF dezvăluie că selecționerul își va continua misiunea la echipa națională.

Se bucură de susținerea federaţiei. A fost o întâlnire în ziua sosirii din Armenia, cu Burleanu şi Stoichiţă. Au stat într-o întâlnire, o oră, două, şi a primit susţinerea celor doi, a federaţiei. Da, rămâne la naţională.

Da, rămâne selecţionerul României. I s-a cerut un material de analiză, pe care-l să-l furnizeze cu staff-ul lui. Să-şi analizeze fiecare faptele bune şi fiecare ce a făcut”, a anunţat Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, la Telekom Sport.

FRF confirma informatia exclusiva oferita de Playsport.ro in urma cu doua zile: Mirel radoi ramane selectionerul Romaniei
FRF confirma informatia exclusiva oferita de Playsport.ro in urma cu doua zile: Mirel radoi ramane selectionerul Romaniei

Argumentele Playsport.ro pentru ca Mirel Rădoi să continue la națională

Playsport.ro prezenta în urmă cu două zile în exclusivitate o informație despre soarta selecționerului Mirel Rădoi. De ce nu pleacă de la cârma echipei națonale. Trei argumente solide în favoarea lui Mirel Rădoi, prezentate de Playsport.ro. Nu este laș; Are susținerea Federației Române de Fotbal; Urmează Jocurile Olimpice de la Tokyo. FRF confirmă informația exclusivă prezentată de Playsport.ro în urmă cu două zile. Mirel Rădoi rămâne selecționerul României!

De altfel, Mirel Rădoi are de mult susținerea președintelui FRF, Răzvan Burleanu. Șeful de la Casa Fotbalului l-a reconfirmat pe Mirel Rădoi chiar și după ce „tricolorii” au ratat calificarea la EURO 2020, după barajul cu Islanda.

Am toată încrederea în Mirel Rădoi. Aș avea și câteva motive pentru care ar trebui să continue pe banca echipe naționale, și aș putea să vi le expun. În primul rând, e corect și moral ca el să continue, e un simbol al generației tinere de antrenori.

Nu trebuie să uităm de succesul cu care ne-a bucurat pe toți anul trecut. A calificat echipa națională la Olimpiadă și ar fi normal să fie pe bancă la Tokyo. E un antrenor integru, acest lucru a fost foarte important pentru noi, la Federație”, spunea în toamna anului trecut Răzvan Burleanu, pentru FRF TV.

Mirel Rădoi mai are contract cu FRF până în decembrie 2022 şi are ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din Qatar. Lui Mirel Rădoi i se dă credit în continuare.

Rezultatele României în preliminariile CM 2022

ROMÂNIA – Macedonia de Nord, 3-2 (Tănase 28, Mihăilă 50, I. Hagi 86 / Ademi 82, Trajkovski 83)
ROMÂNIA – Germania 0-1 (Gnabry 16)
Armenia – ROMÂNIA 3-2 (Spertsyan 56, Haroian 86, Barseghian 89 – pen / Cicâldău 62, 72)

Clasament: 1. Armenia – 9 puncte, 2. Macedonia de Nord – 6 puncte, 3. Germania – 6 puncte, 4. România – 3 puncte, 5. Islanda – 3 puncte, 6. Liechtenstein – niciun punct.

Campania de calificare se va relua în toamnă.
2 septembrie: Islanda – ROMÂNIA (ora 21:45)
5 septembrie: ROMÂNIA – Liechtenstein (ora 21:45)
8 septembrie: Macedonia de Nord – ROMÂNIA (ora 21:45)
8 octombrie: Germania – ROMÂNIA (ora 21:45)
11 octombrie: ROMÂNIA – Armenia (ora 21:45)
11 noiembrie: ROMÂNIA – Islanda (ora 21:45)
14 noiembrie: Liechtenstein – ROMÂNIA (ora 19:00)