Frumoasa Emma Răducanu, mână-n mână cu Kylian Mbappe! Starul lui PSG a semnat contractul

Giosanu Catinca / 18.12.2021, 14:00
Frumoasa Emma Răducanu, mână-n mână cu Kylian Mbappe! Starul lui PSG a semnat contractul

Kylian Mbappe a devenit ”coleg” cu Emma Răducanu, jucătoarea cu tată român și mamă chinezoaică care a reușit să facă senzație la Wimbledon și a câștigat US Open 2021.

Kylian Mbappe a ajuns la Casa Dior

După ce a fost depistată cu Covid 19 și a ratat prezența la demonstrativul de la Abu Dhabi, Emma Răducanu a aflat că va fi colegă cu nimeni altul decât Kylian Mbappe. Fotbalistul francez al echipei Paris Saint-Germain a ajuns la Casa Dior, el fiind noul ambasador pentru moda masculină şi parfumuri.

Sunt încântat să vă anunţ că fac parte din Casa Dior. Abia aştept să împărtăşesc colaborările noastre în domeniul modei masculine şi a parfumului Sauvage.”, a scris Kylian Mbappe pe contul personal de Twitter.

Internaționalul francez îşi va împrumuta imaginea creaţiilor lui Kim Jones, director artistic la Dior. Anunțul a fost făcut de casa de modă.

Ce contract a semnat starul echipei PSG

Filiala grupului LVMH controlat de miliardarul Bernard Arnault a încheiat la începutul lunii septembrie un partenariat de doi ani cu Paris Saint-Germain, pentru garderoba oficială.

De-a lungul timpului, mai multe vedete din lumea sportului au devenit imagini ale unor firme de lux. Printre aceștia se numără Zinedine Zidane, David Beckham, Lionel Messi, Thiago Silva sau Olivier Giroud.

Acum că a semnat contractul cu Marca, Mbappe va fi ”coleg” în echipa Dior cu Emma Răducanu, jucătoarea profesionistă de tenis care colaborează și ea cu casa de modă franceză.

În ceea ce privește cariera de fotbalist, Kylian Mbappe urmează să intre în ultimele 6 luni de contract cu PSG și poate angaja discuții cu orice alt club.

Kylian este minunat. El este diferit, unic. Știți ce vrem noi, o prelungire a contractului… Asta e clar. Vom vedea ce va fi. Marquinhos va rămâne toată viața aici. Nu vrea să plece.”, a declarat oficialul parizienilor la o întâlnire cu studenții de la Universitatea Sorbona.