Frumoasa Emma Răducanu se poate mărita! Ce s-a întâmplat în acest weekend la Londra a lăsat-o fără cuvinte

Olteanu Ștefan / 29.11.2021, 10:48

În timpul mecului demonstrativ cu românca Gabriela Ruse, Emma Răducanu (19 ani) a avut parte de o surpriză din partea unui suporter aflat în tribune. Jucătoarea de tenis britanică cu origini române a fost cerută în căsătorie! Emma Răducanu s-a impus în două seturi în duelul cu Gabriela Ruse, scor 6-3, 7-6.

„Emma, te căsătorești cu mine?!”. Momente spectaculoase în timpul duelului dintre Emma Răducanu și Gabriela Ruse

Emma Răducanu și Gabriela Ruse s-au duelat în acest weekend, la Londra, într-un meci demonstrativ din cadrul turneului de la Royal Albert Hall.
Emma Răducanu (19 WTA), campioana de la US Open 2021, a încheiat anul cu o victorie în fața bunei sale prietene, la capătul a două seturi, scor 6-3, 7-6.
Meciul dintre cele două jucătoare a oferit momente spectaculoase şi a fost foarte gustat de publicul de la Royal Albert Hall.
La un moment dat, luat de val de atmosfera din tribune, un suporter și-a luat inima în dinți și a cerut-o pe Emma Răducanu de soție:

Emma, te căsătorești cu mine”, i-a strigat fanul, moment în care Emma Răducanu a zâmbit.

De asemenea, potrivit Reuters, la scurt timp după acest moment Gabriela Ruse i-a înmânat racheta unui alt fan din tribune, care a avut șansa unică de a schimba câteva mingi cu câștigătoarea de la US Open 2021 și chiar a câștigat un punct spectaculos.

Emma Răducanu, încântată după acest ultim meci din 2021. „A fost uimitor!”

Acesta a fost primul meci în Marea Britanie pentru Emma după succesul de la US Open. În ultima sa partidă din Marea Britanie, ea a abandonat în optimi de finală, la Wimbledon, în luna iulie.
Referitor la partida cu Gabriela Ruse, Emma Răducanu a declarat:

A fost uimitor să joc în fața tuturor de aici. Mi-am început pre-sezonul săptămâna aceasta, marți. Am lucrat mult la capitolul pregătire fizică, dar nu am jucat atât de mult tenis. Așa că am fost foarte emoționată să joc aici în fața tuturor.
Așteptările mele de la mine sunt să mă îmbunătățesc în continuare. Vreau să mă uit înapoi la finalul anului și să văd că am câștigat din mai multe puncte de vedere.
Știu că va fi nevoie de multă răbdare pentru a ajunge acolo unde vreau eu. Trebuie să construiesc un psihic puternic. Va fi primul meu an calendaristic complet în circuit. Va fi o experiență grozavă și un program plin. Sunt încă destul de tânără, dar voi învăța și voi progresa”, a spus Emma Răducanu, potrivit Reuters.

Gabriela Ruse va rămâne la Londra, unde va petrece Ziua Națională a României cu Emma Răducanu.

Inegalabila Emma Răducanu a primit marea veste. A fost declarată „Sportiva Anului 2021”.