Frumoasa Gina Pistol, de la „Chefi la cuțite”, iubire pasională cu doi fotbaliști. Cine sunt bărbații care au cucerit-o pe vedeta Antena 1

Giosanu Catinca 10.11.2022, 20:42
Frumoasa Gina Pistol, de la „Chefi la cuțite”, iubire pasională cu doi fotbaliști. Cine sunt bărbații care au cucerit-o pe vedeta Antena 1

Vedeta de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, a avut legături amoroase cu doi sportivi celebri. Prezentatoarea tv s-a iubit inclusiv cu Codin Maticiuc, însă bărbații nu au dorit să își asume relația cu ea.

Cu cine s-a iubit Gina Pistol înainte de a fi cu Smiley

Presa din România a scris mult despre relația dintre Gina Pistol și Codin Maticiuc și că acesta a devenit foarte cunoscut după ce s-a afișat pentru prima dată cu vedetă.

Înainte să apară Codin în viața ei, blondina s-a iubit cu Ciprian Marica. Relația dintre ei s-a consumat dupa ce vedeta s-a despărțit pentru prima data de Nicola. Povestea lor de dragoste a durat doar cinci luni. Fotbalistul a făcut mari eforturi să îi facă pe plac vedetei, dar nu voia să se afișeze în public cu frumoasa blondină. Chiar dacă îi trimitea bilete de avion să îl viziteze în Germania, fotbalistul refuza să își asocieze imaginea cu aceasta.

Confirm informația, din surse sigure. Gina Pistol a plecat de la Marica, dar acum îi pare rău. Îi dă o groază de sms-uri omului, poate se lipește din nou o relație, ceva. Drama e, se pare, că Marica n-a vrut decât să o treacă în palmares și cam atât…”, a scris Cristi Brancu pe blogul lui.

Prezentatoarea are un trecut amoros tumultos

Gina a renunțat la relația cu Ciprian Marica pentru a se întoarce în brațele libanezului Nicola. Dar nici cu libanezul nu a rezistat prea mult.

După ce s-a despărțit de Nicola, vedeta născută la Teleorman s-a aruncat în brațele fotbalistului Mihai Răduț. Fotbalistul este cu nouă ani mai mic decât ea și nu au stat decât șapte luni împreună.

Gina Pistol s-a iubit și cu Alin Cocos, fiul vitreg al Elenei Udrea. Relația dintre cei doi a fost plină cu de toate, dar la început nimeni nu a vrut să o confirme. Cei doi foști iubiți au fost surprinși în diverse ipostaze și chiar s-au mutat împreună.

”Marica n-a vrut decât să o treacă în palmares și cam atât…”

Gina nu a recunoscut niciodată relația cu Ciprian Marica. Deși mergea adesea la el, în Germania, soția lui Smiley găsea diferite motive pentru a se justifica.

Nu stă numai Ciprian în Germania. Eu am plecat la Dusseldorf și de acolo am mers la niște prieteni care stăteau în Frankfurt. Am petrecut un weekend în Frankfurt și apoi m-am întors acasă. Nu m-am văzut cu Ciprian. Am rămas prieteni, amici. Dacă este ziua lui îi dau un mesaj să-i spun ”La mulți ani”, dacă este ziua mea face și el la fel.”, spunea partenera lui Smiley la acel moment, conform presei mondene.

Urmăriți Playsport.ro și pe