Frumoasa Irina riscă închisoare pentru un gest patriotic. Ce s-a întâmplat cu Morozyuk

Giosanu Catinca / 23.12.2021, 22:07
Frumoasa Irina riscă închisoare pentru un gest patriotic. Ce s-a întâmplat cu Morozyuk

Sexy-soția unui fotbalist riscă să fie condamnată la închisoare cu executare după ce s-a filmat cântând imnul țării în lenjerie intimă.

Irina Morozyuk se confruntă cu probleme grave

Irina Morozyuk ar putea primi amendă sau condamnare la închisoare pentru o postare pe rețelele de socializare. Focoasa blondină ocupă funcția de președintele al clubului de fotbal FC Lyon, o echipă de amatori.

Pentru o clipă, Irina a uitat de statulul pe care îl are și a postat pe rețelele sociale un videoclip în care apare cântând imnul de stat al Ucrainei. Problema este că a ales să poarte o ținută total necorespunzătoare. Mai exact, o lenjerie intimă, care se potrivea mai degrabă la plajă.

Cum va fi pedepsită blondina

Avocatul Yuriy Yurchenko a avertizat că Irina Morozyuk riscă o amendă sau chiar o condamnare de închisoare de până la trei ani. Și asta, din cauză că gestul pe care ea l-a făcut este considerat o defăimare a imnului național.

În conformitate cu Articolul 338 din Codul Criminal al Ucrainei, utilizarea greșită a simbolurilor statului este pedepsită cu o amendă de până la 50% din venitul minim pe economie sau prin detenție de la șase luni până la trei ani.”, a spus avocatul, potrivit celor de la NTV.

Irina Morozyuk a avut foarte mult de suferit din cauza cântecului pe care l-a interpretat îmbrăcată sumar. Ea fost mustrată inclusiv de cei care o urmăresc pe rețelele sociale. Internauții au taxat-o pentru postare.

Ce mai face Mykola Morozyuk

Frumoasa Irina este căsătorită cu Mykola Morozyuk. Acesta a evoluat de 13 ori pentru naționala Ucrainei, ultima dată când a jucat un meci amical a fost în 2017, cu Malta. De atunci, el a nu a mai bifat mari performanțe.

Fundașul dreapta de 33 de ani a mai jucat o perioadă la Rizespor, unde, sezonul trecut, a fost antrenat de Marius Șumudică. El s-a despărțit însă de gruparea din Turcia în vară, iar acum speră să își găsească o nouă echipă la care să se afirme și mai mult decât a făcut-o în trecut.