Frustrare mare la FCSB, după înfrângerea de pe London Stadium. „Nu ne băteau fără acel penalty”

Bordei Radu 09.09.2022, 00:16
Frustrare mare la FCSB, după înfrângerea de pe London Stadium. „Nu ne băteau fără acel penalty”

FCSB a fost la 20 de minute de un rezultat mare pe London Stadium. Până la lovitura de pedeapsă acordată gazdelor, echipa lui Dică a jucat impecabil din punct de vedere tactic. Apărarea a rezistat cu calm, Edjouma a controlat autoritar mijlocul terenului, iar Cordea a creat panică prin incursiunile sale rapide. Pe finalul partidei, însă, bucureștenii nu au mai putut ține ritmul cu vedetele de zeci de milioane ale lui Moyes.

Jucătorii FCSB-ului, frustrați după eșecul pe London Stadium. „Meritam mai mult, nu a fost penalty”

Echipa lui Nicolae Dică a controlat meciul, la Londra. Diferența mare de valoare s-a cunoscut doar pe final, când bucureștenii nu au mai rezistat fizic. Cu toate acestea, vicecampionii consideră că, fără acel penalty acordat ușor de arbitru, rezultatul putea fi altul.

Am practicat un fotbal bun, era normal să ne domine, au jucat acasă. Nu a fost penalty, vorbeam și cu colegii. Nu a fost o decizie corectă, puteam câștiga meciul dacă nu se lua această decizie. Meritam un rezultat pozitiv, consider că am jucat bine. A fost o senzație frumoasă să marchez, orice fotbalist trăiește pentru asemenea meciuri. Cu Anderlecht vrem victoria, sperăm să se umple stadionul, așteptăm fanii. Aceștia au făcut o atmsoferă frumoasă și aici, i-am auzit, mi s-a făcut pielea de găină.

Azi meritam mai mult, dar sunt sigur că vom face o figură frumoasă în această grupă. Vrem să câștigăm, a comentat Andrei Cordea, autorul golului.

Târnovanu critică și el decizia arbitrului. „Am atins mingea înainte”

Portarul FCSB-ului a fost protagonistul fazei în care s-a acordat penalty, dar acesta nu consideră că s-a luat cea mai bună decizie. Acesta știe și cum poate fi bătută Anderlecht, săptămâna viitoare. Meciul cu West Ham le-a dat încredere oamenilor lui Dică pentru meciurile viitoare.

Am început jocul bine, am fost siguri în apărare. Nu am primit gol, asta ne-a dat încredere. Am și marcat, apoi am controlat jocul. La penalty nu cred că a fost. Eu zic că am atins prima dată mingea, dar nu mai contează acum. Apoi am căzut și cei de la West Ham au făcut diferența. A fost o atmosferă frumoasă, este o plăcere să joci pe asemenea stadioane. Îmi pare foarte rău că nu am scos măcar un punct.

Cu Anderlecht, dacă ne vom apăra la fel de exact, vom putea scoate puncte. În ofensivă avem calitate și le vom pune probleme, a declarat și Ștefan Târnovanu.