Fugarul Dragoș Săvulescu a devenit tătic! Nu iubita sa este mama copilului. Câți bani a scos din buzunar fostul acționar dinamovist

Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.12.2021, 16:29
Fugarul Dragoș Săvulescu a devenit tătic! Nu iubita sa este mama copilului. Câți bani a scos din buzunar fostul acționar dinamovist

Dragoș Săvulescu a fost condamnat în 2019 la 5 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de plajă din stațiunea Mamaia. Fostul acționar al lui Dinamo a refuzat să se predea, susținând că nu recunoaște Justiția din România.

El a plecat în Italia, țară care refuză să îl extrădeze, deși există o sentință definitivă în ceea ce îl privește. Săvulescu a fost dat în urmărire internațională și chiar a fost prins în această toamnă de Poliția din Grecia în stațiunea Mykonos.

Dragoș Săvulescu și iubita sa au apelat la „serviciile” unei mame surogat pentru nașterea primului copil al cuplului

Doar că și statul grec a refuzat să îl extrădeze României pe omul de afaceri în vârstă de 47 de ani, așa că acesta a revenit în Italia, acolo unde își trăiește viața în liniște. Viața sa personală nu numai că nu a fost foarte mult afectată de aceste probleme cu legea, ba chiar dimpotrivă.

Dragoș Săvulescu a devenit tată pentru prima dată. Iubita sa a anunțat pe rețelele de socializare că pe data de 2 decembrie s-a născut micuțul Kyree Martini Săvulescu. Omul de afaceri român și iubita sa albaneză Angela Martini au apelat la o mamă surogat care să le poarte copilul în pântece.

Fiul nostru, Kyree Martini Săvulescu, prelungirea iubirii noastre, s-a născut ieri, 2 decembrie 2021, în Dallas, Texas.

Am fost norocoși să avem propriul nostru copil cu ajutorul unui remarcabil purtător surogat gestațional. Vom fi mereu recunoscători ființei umane excepționale care ne-a purtat băiețelul!

Inimile noastre sunt pline de iubire și fericire!

Bun venit în această lume, Kyree!”, a anunțat fotomodelul pe contul său de Instagram.

Dragoș Săvulescu a scos din buzunar o sumă uriașă pentru a-și asigura „serviciile” mamei surogat. Potrivit Spynews acesta a plătit între 100.000 și 125.000 de dolari, sumă care a cuprins inclusiv consultația juridică pentru acest „proces” destul de des întâlnit în ultimii ani în Occident.

Fostul acționar al lui Dinamo este hotărât să dea statul român în judecată

Dragoș Săvulescu susține cu fermitate că decizia dată de Instanța din România împotriva sa este abuzivă. După ce a fost eliberat de autoritățile elene în septembrie, el a oferit un interviu unei publicații locale în care a spus că este decis să își caute dreptatea în această speță.

Am pierdut bani și timp, am suferit foarte mult din cauza atacurilor venite. Am suferit daune psihologice, soția mea nici măcar nu putea dormi și mânca. Sănătatea noastră, imaginea noastă, viața noastră, afacerile noastre au fost afectate.

Trebuie să cerem Guvernului să plătească pentru acest prejudiciu grav și cred că avem multe motive legitime pentru a pretinde acest lucru. În plus, este o chestiune de principiu să nu lăsăm un regim intervenționist să ne distrugă viața și imaginea.

Trebuie să-i încurajăm și pe alții să facă acest lucru, deoarece nu suntem singurele victime ale regimului. Sunt mulți alții care trăiesc la fel”, le-a spus Săvulescu grecilor de la Prothotema.