Furie generală în România din cauza Simonei Halep. Oamenii au luat foc când au văzut asta: „Doar banii sunt importanți”

Giosanu Catinca / 23.01.2022, 10:00
Furie generală în România din cauza Simonei Halep. Oamenii au luat foc când au văzut asta: „Doar banii sunt importanți”

Simona Halep a trecut foarte ușor de Danka Kovinic în turul 3 al Australian Open 2022. Locul 15 WTA a învins-o clar pe muntenegreanca de 27 de ani, scor 6-2, 6-1. Au existat însă nemulțumiri în rândul iubitorilor de tenis.

Oamenii s-au enervat teribil când au aflat de decizia Eurosport de a nu transmite la tv meciul Simonei Halep.

Telespectatorii au avut reacții virulente

Meciul dintre Simona Halep și Danka Kovinic a marcat o premieră negativă în mass-media din România. Este primul meci al Simonei Halep din istoria participărilor ei în turneele de Grand Slam care nu a fost difuzat la tv.

Eurosport, deținătorul drepturilor tv de la turneul de Grand Slam australian, a luat decizia de a nu transmite meciul Simonei Halep din turul trei. Oamenii au avut însă o alternativă. Partida cu pricina a putut fi urmărită pe platforma online Eurosport Player.

“Rușine națională! Doar banii vă interesează!”

Fanii tenisului nu au știut că mediul Simonei Halep nu va fi difuzat la tv. Ei au aflat despre asta abia în momentul în care s-au trezit cu noaptea în cap să urmărească partida cu Kovinic, programată la ora 03:00 dimineaţa. După cum era de așteptat, ei nu au fost deloc încântați de decizia postului.

Nemulțumirile au curs în valuri pe paginile de Facebook. Așadar, s-a iscat un adevărat tsunami la adresa Eurosport România după această decizie.

Iubitorii de tenis i-au acuzat pe cei care conduc postul tv că le pasă doar de bani şi vânzarea abonamentelor pentru Eurosport Player. Mai mult, ei spun că aceștia din urmă nu au pic de respect pentru sportivii noștri, dar nici pentru telespectatori.

Rușine, Eurosport! Meciul Simonei nu ați putut să îl dați! Ne-am trezit la ora 03:00 degeaba!”, a fost unul dintre comentariile fanilor Simonei Halep.

”Dacă ajunge în finală o să o daţi în direct? Sau o vedem în reluare”

Până acum, fiica lui Stere Halep a dovedit că nu are adversar la Melbourne. Mulți au încredere că Halep va ajunge în finală la Australian Open. Și i-au ironizat pe cei care conduc postul Eurosport, întrebându-i cum vor proceda în situația în care românca se va califica în marea finală.

De cinci ani am plătit abonamentul la Eurosport Player, dar pentru meciul de noapte al Simonei, nu mai vedeţi un leu în viaţa vostră de la mine.”, a scris un telespectator furios.

Oare dacă ajunge în finală o să o daţi în direct? Sau o vedem în reluare.”, a spus un al fan al spotivei de la malul mării.

Cea mai bună performanță a Simonei Halep la Australian Open a fost finala din 2018, pe care a pierdut-o în 3 seturi spectaculoase împotriva danezei Caroline Wozniacki.