Furioasă pe Reghecampf, Anamaria Prodan a făcut un anunț de impact. Ce i-a cerut, într-un mod imperativ, soțului ei

Giosanu Catinca / 22.09.2022, 08:56
Furioasă pe Reghecampf, Anamaria Prodan a făcut un anunț de impact. Ce i-a cerut, într-un mod imperativ, soțului ei

Anamaria Prodan a depus la finalul anului trecut o plângere penală pe numele lui Laurențiu Reghecampf. Tehnicianul a fost acuzat că a sustras sume exorbitante de bani din contul comun și că a dat publicității poze cu caracter intim. Acum, el este așteptat să dea explicații la tribunal cu privire la cele întâmplate.

Noi probleme pentru Reghecampf

Fostul antrenor al celor de la Craiova a împlinit recent frumoasa vârstă de 47 de ani. Tehnicianul și-a refăcut viața alături de presupusa amantă, Corina Caciuc. Bruneta i-a fost alături în cea mai importantă zi, dar va trebui să stea departe de el un timp.

Anamaria Prodan a anunțat că Reghecampf e chemat de urgență în țară. Bărbatul care îi este încă soț în acte trebuie să se prezinte joi la audieri cu privire la plângerea penală făcută de fostul top model, ce vizează sustragerea bunurilor comune ale familiei. Dar asta nu e tot! Săptămâna viitoare, tehnicianul român trebuie să se întâlnească față în față cu Prodanca la Tribunalul din Buftea, pentru a soluționa divorțul.

”Sper să vină să divorțăm”

Sexy impresara își dorește ca divorțul de Reghecampf să încheie cât mai repede. Ea a declarat în mai multe rânduri că așteaptă să devină o femeie liberă, singură, ca să poată face ce vrea fătă a mai fi nevoită să dea explicații.

Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul.”, a declarat Anamaria Pordan, conform click.ro.

Ce va face faimoasa impresară după divorț

Anamaria Prodan a transmis că intenționează să părăsească România la finalul procesului de divorț. Vedeta ia în calcul să se stabilească în străinătate, în Las Vegas ori în Abu Dhabi. Ea nu este deloc mulțumită și de situația de aici. Mai mult, spune că este obosită de România, însă nu acesta este adevăratul motiv pentru care dorește să se mute în altă țară.

Sper ca acest nou copil al lui și amanta să-l convingă să divorțeze și să închidă toate aceste procese pe care singurel le-a deschis fără nici un temei și fără nici un rost! Să fie foarte clar! Este bine venit să-și vadă și sa-și ajute băiatul! Dacă despre fete a declarat că nu-s ale lui, este ok !

Fetele l-au iubit și îi vor păstra o amintire frumoasă a vremurilor de mult trecute. La fel îmi învăț toți cei trei copii să îi păstreze această amintire frumoasă a celor 16 ani petrecuți împreună! Multumesc mult și vă rog să ne întrebați de alte lucruri de acum înainte, nu despre Reghecampf!”, a mai spus impresara.

Motivul pentru care fiica Ionelei Prodan vrea să plece din România are strânsă legătură cu studiile copiilor.

Încet, încet voi închide totul și merg cu Laurentiu Jr spre America, acolo unde va urma drumul surorilor lui, la școală. Eu pot să îmi fac afacerile de oriunde din lume, așa că…”, a conchis Anamaria Prodan.