Gabi Balint cere explicații pentru dezastrul de la CSA Steaua: „Aștept să iasă și să spună ce se întâmplă”

Octavian Vasilescu 09.08.2022, 20:39
Gabi Balint cere explicații pentru dezastrul de la CSA Steaua: „Aștept să iasă și să spună ce se întâmplă”

Gabi Balint (59 de ani) și-a ieșit din minți după ce a aflat că Steaua nu are drept de promovare nici în acest sezon competițional.

Steaua nu și-a schimbat forma de organizare în ultima pauză competițională, astfel că nu a primit drept de promovare până la startul Ligii 2. Acest lucru l-a deranjat teribil pe Gabi Balint, câștigător al Cupei Campionilor Europeni, în 1986.

Gabi Balint, atac la conducerea clubului Steaua

Gabi Balint a spus că oamenii din conducere ar trebui să iasă în față și să spună ce se întâmplă cu echipa de fotbal:

„Sunt la fel de decepționat ca toți suporterii Stelei. Am așteptat un răspuns. Din păcate, vorbesc mai mult în numele lor decât ei, mă gândeam să renunț să mai discut despre clubul Steaua.

Cred că s-a dorit renașterea CSA Steaua, nu din cauza lui Gigi Becali. Sunt niște procese în derulare și asta creează o situație incertă la club. Nu vine nimeni să se asocieze, să aducă bani, atât timp cât sunt procesele respective.

Știu că ministrul Apărării își dorește mult. S-ar putea să vină altul și să fie luat totul de la capăt, nu știm dacă îi place fotbalul. Sunt multe lucruri care se întâmplă.

Sunt sigur că suporterii rămân lângă Steaua, dar sunt sigur că o să conteste conducerea clubului, încă de la primul meci. Dar suporterii au stat lângă echipă și în Liga 4.

Nu e normal ca jucătorii să simtă că joacă meciuri amicale. Ce să le spună antrenorul? Eu aștept să iasă cineva de la club și să spună care sunt problemele, de ce nu s-a găsit o soluție. E o lipsă de asumare din partea clubului, o lipsă de comunicare. Birocrația e mare la noi!”, a transmis Gabi Balint, în direct la Digi Sport.

VIDEO Atmosferă tensionată la Steaua – Metaloglobus

Steaua și Metaloglobus se duelează în ultimul meci al primei etape din Liga 2, în Ghencea.

Ultrașii Stelei s-au așezat la Tribuna 0, unde scandează împotriva conducerii și a managerului echipei, Bogdan Marinescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe