Gabi Tamaș se gândește la retragere! „Să uitați de mine! Mi s-a luat. V-am pupat, pa!”

Mihai Cheles 29.05.2021, 21:11
Gabi Tamaș se gândește la retragere! „Să uitați de mine! Mi s-a luat. V-am pupat, pa!”

Gabi Tamaș se gândește la retragere! Fundașul central al celor de la FC Voluntari nu este sigur că își mai poate ajuta echipa în continuare. Pare decis să agațe ghetele în cui, chiar înaintea returului cu Dunărea Călărași, din barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1!

Gabi Tamaș se gândește la retragere! „Să uitați de mine! Mi s-a luat. V-am pupat, pa!”

Gabi Tamaș a fost titular, sâmbătă, 29 mai, în partida pe care echipa sa, FC Voluntari a câștigat-o la Călărași, contra celor de la Dunărea, scor 2-1,  în manșa tur a barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1.

Fostul internațional român a greșit grav la primul gol al meciului, semnat de Badouin Kanda. Poate acesta este și motivul pentru care se gândește la retragere. A anticipat greșit o minge pe sus, iar Kanda a profitat și l-a lobat perfect pe Victor Rîmniceanu.

Aștept să termin sezonul și o să vedeți ce o să fac. Poate a venit vremea să mă retrag. Nu știu ce să zic. Mi s-a cam luat, nu mai am energie. De ce să intru în spital pentru fotbal? Poate nu mai am nici forța și nici nervii necesari. Mă duc acasă, ce să fac?! Să uitați de mine! Nu mă văd conducător. Mi s-a luat! Sunt foarte supărat! Nu știu dacă mai joc. V-am pupat, pa!

Am greșit eu la primul gol, n-am anticipat bine, a alunecat mingea. Am intrat în jocul lor în prima repriză. Per total, am avut multe ocazii. Portarul lor a fost în formă, bravo lui. Ne bucurăm că am câștigat până la urmă. Sunt obosit și eu, după atâtea meciuri!

VIDEO Golul marcat de Dunărea Călărași:

Gabi Tamaș: „Era o frică de retrogradare. Ce naiba?!”

În același timp, Gabi Tamaș s-a declarat nemulțumit și de modul în care colegii săi au evoluat în primele 40 de minute al partidei. O bucată de meci în care FC Voluntari a părut incapabilă să perforeze poarta lui Răzvan Began. Un portar care a reușit un meci extraordinar. FC Voluntari a reușit să răstoarne scorul prin reușitele semnate de Betancor și Alexandru Vlad. În plus, au avut alte 5-6 ocazii imense de gol, interzise de Began.

Era o frică de retrogradare. Ce naiba, am eu la 38 de ani emoții, când mă gândesc că retrogradăm. E rușinos! Uite, am jucat bine în repriza a doua și am câștigat. Diferența s-a văzut, pentru că e o diferență între cele două ligi. Sunt alți jucători în prima ligă. Dar calificarea nu e jucată

Meciul retur dintre FC Voluntari și Dunărea Călărași este programat joi, 3 iunie, pe arena „Anghel Iordănescu” din Voluntari!

Gabi Tamaș se gândește la retragere!
Gabi Tamaș se gândește la retragere! „Să uitați de mine! Mi s-a luat. V-am pupat, pa!”