Gabi Tamaş se ţine de glume după menţinerea Voluntariului în Liga 1. “Vreţi să mă chemaţi la naţională?”

Marian Cărăvan / 04.06.2021, 00:03
Gabi Tamaş se ţine de glume după menţinerea Voluntariului în Liga 1. “Vreţi să mă chemaţi la naţională?”

Gabi Tamaș e bucuros după ce s-a salvat cu FC Voluntari de la retrogradare. Fostul internațional se ține și de glume, atunci când s-a referit la viitorul său.

Gabi Tamaș se ține de glume după menținerea Voluntariului în Liga 1

FC Voluntari a trecut cu brio peste dubla manșă de baraj cu Dunărea Călărași, și și-a menținut locul în Liga 1. Echipa ilfoveană a învins în ambele manșe, 2-1 în tur și 4-0 în retur, nedând prea mari speranțe formației din liga secundă. Dacă după meciul tur, Gabi Tamaș părea destul de afectat, după victoria de joi seara, fundașul formației ilfovene avea un alt tonus. Fostul internațional care se apropie de vârsta de 38 de ani a fost foarte dezinvolt la interviul de după meci. Gabi Tamaș se ține de glume după menținerea Voluntariului în Liga 1. Totodată, a fost destul de misterios în privința viitorului său.

Când am venit la echipă, era o situație puțin dificilă. Auzeam și eu ce se vorbește, toți ne dădeau retrogradați. Uite că am pus toți osul la bătaie și am biruit. Ne bucurăm foarte mult că am rămas în Liga 1. Nu știu dacă a fost ușor, greu, e bine că am bătut.

Asta este problema mea, o voi discuta cu clubul. Vreți să mă chemați la națională? De ce e interesant? Îmi faceți vreun contract la televiziune? Mă bucur foarte mult că sunt alături de mine și mă susțin. Nu știu. Acum am terminat cu bine, stresul s-a dus și vom discuta zilele acestea soarta mea. Dacă voi pleca, dacă voi române, vedem”, a spus Gabi Tamaș.

Gabi Tamas se tine de glume dupa mentinerea Voluntariului in Liga 1. „Vreti sa ma chemati la nationala?”
Gabi Tamas se tine de glume dupa mentinerea Voluntariului in Liga 1. „Vreti sa ma chemati la nationala?”

După manșa tur a barajului, Gabi Tamaș se gândea la retragere

Gabi Tamaș a fost titular în partida pe care echipa sa, FC Voluntari a câștigat-o la Călărași, contra celor de la Dunărea, scor 2-1, în manșa tur a barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1.

Fostul internațional român a greșit grav la primul gol al meciului, semnat de Badouin Kanda. Poate acesta era și motivul pentru care se gândea atunci la retragere. A anticipat greșit o minge pe sus, iar Kanda a profitat și l-a lobat perfect pe Victor Rîmniceanu.

Aștept să termin sezonul și o să vedeți ce o să fac. Poate a venit vremea să mă retrag. Nu știu ce să zic. Mi s-a cam luat, nu mai am energie. De ce să intru în spital pentru fotbal? Poate nu mai am nici forța și nici nervii necesari. Mă duc acasă, ce să fac?! Să uitați de mine! Nu mă văd conducător. Mi s-a luat! Sunt foarte supărat! Nu știu dacă mai joc. V-am pupat, pa!”, a spus Tamaș sâmbăta trecută.

Situația s-a schimbat după doar câteva zile. Gabi Tamaș a pus umărul la menținerea celor de la FC Voluntari în prima ligă.