Gabi Torje, concluzie dură după cel mai slab campionat din istoria lui Dinamo: „Un sezon prost, dar putem spăla rușinea!” Toate reacțiile după egalul cu UTA

Robert Zanfir 13.05.2022, 23:06
Gabi Torje, concluzie dură după cel mai slab campionat din istoria lui Dinamo: „Un sezon prost, dar putem spăla rușinea!” Toate reacțiile după egalul cu UTA

Gabi Torje a recunoscut la finalul remizei cu UTA, 1-1, că Dinamo a avut unul dintre cele mai slabe sezoane din istorie. Mijlocașul și-a recunoscut greșeala de la golul oaspeților și crede că echipa lui Dusan Uhrin este favorită la baraj.

Dinamo a remizat cu UTA, 1-1, iar Dusan Uhrin și compania se pregătesc pentru barajul supraviețuirii. Cel mai probabil, roș-albii vor juca cu U Cluj pentru rămânerea/promovarea în Liga 1. Alexandru Răuță a avut un discurs apocaliptic. Dacă pierde barajul, Dinamo ar putea dispărea.

Gabi Torje, concluzie dură după remiza lui Dinamo cu UTA

Gabi Torje vede partea plină a paharului. Spune că Dinamo nu a pierdut de patru meciuri, ceea ce înseamnă că este într-o formă bună. În plus, „câinii” ar avea experiența superioară care le-ar permite să câștige un duel cu echipele din Liga 2.

„Ultimele patru meciuri au fost rezultate pozitive. Și azi puteam obține mai mult, am făcut o greșeală la primul gol al lor, mi-o asum. Am încercat să nu iau cartonaș, să fim cât mai mulți apți pentru cele două meciuri de baraj.

Cred că se vă juca sâmbăta viitoare. Asta e important acum, trebuie să fim concentrați sută la sută și să arătăm că o echipă care merită să fie în prima ligă. A fost un sezon foarte prost. În momentul în care joci barajul, nu poate fi caracterizat altfel.

Un sezon prost, dar putem spăla toată rușinea pe care am trăit-o în ultimele două meciuri. Nu trebuie să ne sperie nimic. Indiferent cine va veni din Liga 2, vor veni încărcați emoțional, pentru că au pierdut promovarea directă.

Noi suntem într-o formă destul de bună, trebuie să avem încredere și să câștigăm. Indiferent care echipă va veni din Liga 2… vor fi meciuri grele, dar trebuie să se vadă și experiență și că avem foarte mulți jucători care au multe meciuri de Liga 1”, a declarat Gabi Torje la finalul meciului.

Răuță: „La baraj vom juca viitorul lui Dinamo”

„Cred că am fi meritat mai mult azi, noi am avut trei, patru oportunități mari de a marca. UTA a marcat la primul șut.

Ne gândim și la baraj, luăm fiecare meci în parte. În ultimii ani ne-am salvat cu o etapă, două înainte, acum mergem la baraj. Înseamnă că este cel mai greu moment.. Suntem pregătiți, eu cred că dacă vom fi bine, nu vom avea probleme.

Nu contează, poate fi U Cluj, poate fi Hermannstadt. Suntem Dinamo. Se joacă și viitorul, dacă va retrograda, va fi foarte greu. Dar nu cred că meritam locul acesta, să jucăm la baraj.

Avem suporteri fantastici, știm că ne vor încuraja din primul minut și să fie cât mai multă lume alaturi de noi”, a declarat Alexandru Răuță la finalul remizei cu UȚA, 1-1.

Dinamo – UTA Arad 1-1. ECHIPELE DE START:

Dinamo: Eșanu – De Moura, Aloe, Patriche, An. Radu – Ivanov, Răuță – Crețu, Ivanovski, Torje – Irobiso
Rezerve: Figueiredo, Carp, Buleică, Rodriguez, Bordușanu, C. Matei, Mihaiu, Bani, Morar
Absenți: Grădinaru, Pierret (suspendați), Ehmann, R. Grigore (în afara lotului), Giafer, Tomozei (accidentați)
Antrenor: Dusan Uhrin

UTA Arad: Balauru – Vukcevic, Erico, Dima, Shliakhov – Vorobjovas, Batha, Ubbink – Cardoso, Miculescu, Otele
Rezerve: Ailiesei, Baravykas, Isac, Pătlăgică, Laukzemis, Dangubic, Iurasciuc, Pop, Fl. Matei
Absenți: Fl. Iacob, Benga, Ongaro (accidentați)
Antrenor: Ionuț Badea

Stadion: Dinamo (București)
Arbitru: Călin Iulian (Argeş) / A1: Bîrdeş Romică (Argeş), A2: Marin Nicusor (Argeş)

Urmăriți Playsport.ro și pe