Gafă uluitoare a celor de la Chelsea Londra la adresa propriului jucător. S-a declanșat un adevărat scandal de rasism

Moldoveanu Camelia 30.03.2021, 22:45
Gafă uluitoare a celor de la Chelsea Londra la adresa propriului jucător. S-a declanșat un adevărat scandal de rasism

Chelsea Londra a dat-o în bară din cauza unei poze trucate postate pe Twitter. O glumă nevinovată, făcută în ziua în care Kante împlinea 30 de ani, a dus la un adevărat scandal de rasism.

„Motorul” lui Chelsea a deblocat Canalul Suez

Echipa de fotbal Chelsea Londra a vrut să-și sărbătorească într-un mod inedit jucătorul care a împlinit 30 de ani, N’Golo Kante. Pe pagina de Twitter a apărut o imagine în care „motorul” echipei debloca Canalul Suez trăgând vaporul.

Pe scurt, Cargobotul Ever Given s-a blocat pe Canalul Suez, încărcat fiind cu 16.000 de containere și având în total 400 de metri. Acest eveniment a oprit traficul pe ambele sensuri către Europa și Asia.

Încercând să facă haz de necaz și să ureze un „La mulți ani!” original, echipa din Londra a trucat o imagine în care jucătorul Kante trăgea ambarcațiunea pentru a rezolva situația. După ce au fost acuzați de rasism, cei de la Chelsea au șters postarea.

„Breaking news: ultimele imagini din Egipt”

N’Golo Kante a deblocat Canalul Suez
N’Golo Kante a deblocat Canalul Suez

Chelsea și-a dorit să spună un „La mulți ani!” atipic, însă s-a ales cu nenumărate acuzații de rasism. Fanii n-au putut suporta această postare.

 „Breaking news: ultimele imagini din Egipt”, au scris englezii

N’Golo Kante a rămas doar cu două mesaje: unul de ”La mulți ani”, altul cu un gol reușit de Kanté împotriva lui Tottenham, când mingea trece printre picioarele a trei adversari înainte de a se opri în poartă.

Gianluigi Buffon, portarul lui Juventus Torino, nu poate juca un meci

Gianluigi Buffon, suspendat pentru un meci
Gianluigi Buffon, suspendat pentru un meci

Din cauza unei expresii blasfematoare, Buffon va lipsi un meci din poarta celor de la Juventus Torino. Cuvintele au fost adresate colegului său de echipă Manolo Partanova, în timpul meciului în care au învins Parma cu 4-0.

Curtea Federală de Apel prezidată de Mario Luigi Torsello a confirmat apelul procurorului federal, decizând suspendarea lui Gianluigi Buffon pentru un meci”

Cu toate că incidentul nu a fost surprins de camerele de luat vederi, cuvintele jignitoare ale lui Gianluigi Buffon au fost captate pe o înregistrare audio. În Italia blasfemia figurează în codul justiției sportive italiene. În ultima vreme tot mai mulți jucători sau oficiali au fost prinși pe picior greșit de către microfoane sau camere, dat fiind faptul că meciurile se joacă fără public.

Expresii blasfematoare au adresat și Mijlocaşul Bryan Cristante (AS Roma), în decembrie, şi extrema Manuel Lazzari (Lazio Roma), iar în cazul lor s-a aplicat aceeași sancțiune.

Urmăriți Playsport.ro și pe