Gafă uriașă făcută de Dawa la Sibiu. Fotbalistul preferat al lui Becali a comis-o rău

Bogdan Solomon 21.09.2023, 23:00

FCSB a obținut doar un punct din restanța de la Sibiu, scor 2-2, rezultat la care a contribuit din plin chiar fotbalistul preferat al lui Becali, Joyskim Dawa. Acesta a comis o gafă incredibilă.

Dawa, eroul negativ al FCSB-ului. A greșit grav la Sibiu

În minutul 60, când vicecampioana conducea cu 2-1, fundașul camerunez a gestionat total eronat mingea în careu de sibieni, permițându-i lui Neguț să-l deposedeze, după care l-a tras de tricou din spate, în încercarea de a-l împiedica din drumul spre gol.

Centralul Viorel Flueran i-a arătat direct cartonașul roșu și a indicat punctul cu VAR, decizie care s-a menținut după consultările cu arbitrii din camera VAR. Târnovanu a apărat inițial execuția lui Paraschiv, dar acesta a urmărit mingea și a restabilit egalitatea.

Dawa – care se află la cea de-a doua eliminare directă, după meciul cu Farul din februarie 2023, scor 2-3 – va fi suspendat pentru următoarele două partide, cu Sepsi (duminică, 24 septembrie)  în următoarea etapă de campionat, respectiv FC Bihor (miercuri, 27 septembrie) în Cupa României.

Gigi Becali l-a și criticat: „Te sperii când ajungi acolo”

Printre cuvintele de laudă, Gigi Becali a avut și momente în care nu s-a arătat încântat de fundașul său. Cel mai recent exemplu datează din vara acestui an, pe fondul unei schimbări de look: a apărut la meci cu părul vopsit în nuanțe roz.

„Într-un fel e o strategie, pe bune. De ce e strategie? Când ajungi acolo să te sperii. Da, mă, să te sperii și să spun încă ceva, să fie foarte vizibil ca jucător, e o chestiune de marketing, probabil l-a învățat cineva. Nu contează cum te colorezi la păr, fotbaliștii au chestiunea asta.

Numai că, să poți să îți faci lucrurile astea, acum nu pot să spun încă de Dawa, el așa e impunător, puternic, viteză are, de obicei vedetele pot să își permită așa ceva, Neymar, Messi, Ronaldo, adică ăștia pot.

Dacă nu ai ajuns vedetă ești penibil să faci asta, dar eu vorbesc la modul general. Vine joacă la FCSB două meciuri, pac, s-a tatuat. Băi, stai puțin, ajungem, are Coman, dar e Coman, e vedetă, poate să aibă. Stai să ajungi vedetă și după”, spunea finanțatorul vicecampioanei după victoria obținută în fața lui FCU Craiova, scor 3-1, în debutul actualei ediții de campionat.

Urmăriți Playsport.ro și pe