Galatasaray negociază transferul unui internațional român! Dezvăluiri din cantonamentul „tricolorilor”

Giosanu Catinca / 12.11.2021, 22:09
Galatasaray negociază transferul unui internațional român! Dezvăluiri din cantonamentul „tricolorilor”

Dennis Man nu a jucat deloc pentru Parma în ultimele trei runde. Arădeanul nu a fost introdus pe teren nici la meciul României cu Islanda, scor 0-0. Asta, deși fostul jucător de la FCSB a deschis scorul, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, când selecționata lui Rădoi s-a confruntat cu aceeași formație. Există însă o formație din Turcia care încearcă să îl transfere pe românul de 23 de ani. Dezvăluiri din cantonamentul „tricolorilor”.

Galatasaray nu renunță la Dennis Man

Galatasaray Istanbul nu renunță la ideea de a avea încă un jucător român. Fostă campioană din Serie A l-a luat în vizor pe Dennis Man. Clubul turc vrea să profite de criza de rezultate de la Parma și a trimis recent o nouă ofertă pentru fosta perlă a lui Gigi Becali.

Echipa turcă are puține soluții în benzi și consideră că atacantul român este cel mai potrivit pentru a ocupa acest post. Văzând că au rămas fără răspuns, oficialii clubului i-au băgat la înaintare pe cei doi români legitimați la echipa din Serie A.

”Încearcă să îl convingă pe român să se transfere”

Presa din Turcia a anunțat astăzi că Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău încearcă să-l convingă pe jucătorul Parmei să se transfere, mutarea depinzând însă de negocierile dintre cele două cluburi. Potrivit Sporx, cei doi ”tricolori” încerca acum să îl convingă pe Man să accepte transferul în Turcia. Mutarea nu este, însă, împiedicată de fostul jucător de la FCSB, ci de modul în care decurg negocierile dintre cele două cluburi.

Moruțan și Cicâldău, două dintre vedetele lui Galatasaray, încearcă să îl convingă pe Dennis Man să se transfere. Totuși, problema nu este jucătorul, ci discuțiile dintre cluburi. Au existat deja mai multe întâlniri între conducători, iar între timp se discută și pentru alți jucători de pe listă.”, au menționat jurnaliștii turci.

Un alt român aflat în atenția celor de la Galatasaray este Ionuț Radu.

Ce le-a promis Dennis Man cruciaților

Interesul turcilor a fost confirmat, în trecut, și de Giovanni Becali. Și Dennis Man a vorbit, la un moment dat, despre viitorul sau la Parma, doar că el  și-a luat un angajament în fața ”cruciaților”.

Este al doilea sezon al meu aici și sunt fericit. Putem duce Parma din nou în Serie A. La început mi-a fost greu, dar apoi am reușit să mă integrez. Știu că nu va fi ușor în Serie B. Voi face tot ce ține de mine pentru a duce Parma înapoi în elită.

Cred că avem un grup bun. Mă simt bine alături de coechipierii mei. Nu mă gândesc la alte echipe, vreau să rămân la Parma și să contribui la revenirea în Serie A.

Avem un antrenor nou. Vorbește cu noi în fiecare zi și încearcă să scoată maximum din noi. Mie nu mi-a spus nimic în mod special, discută cu toată echipa.”, a spus Dennis Man, pentru site-ul oficial al Parmei.