Galatasaray nu renunţă la transferul lui Nicolae Stanciu. “Sunt nişte diferenţe, dar negocierile continuă”

Bordei Radu / 19.07.2021, 22:56
Galatasaray nu renunţă la transferul lui Nicolae Stanciu. “Sunt nişte diferenţe, dar negocierile continuă”

Galatasaray nu renunţă la transferul lui Nicolae Stanciu. Chiar dacă președintele cehilor anunțase că această tranzacție nu se va realiza, se pare că lucrurile sunt departe de a se fi încheiat. Internaționalul român riscă să se transforme în subiectul unei noi telenovele, când vine vorba de transferuri.

Turcii l-au identificat pe Nicolae Stanciu drept coordonatorul de joc perfect pentru gigantul din Istanbul. Cei de la Galata și-au făcut cunoscut interesul și lucrurile păreau să se aranjeze. Cehii acceptaseră oferta turcilor, dar apoi s-au răzgândit.

Galatasaray nu renunţă la transferul lui Nicolae Stanciu. “Sunt nişte diferenţe, dar negocierile continuă”

„Stanciu nu pleacă” a venit anunțul cehilor, care l-a surprins pe fotbalist. Acesta se pare că îi anunțase deja pe conducători că este foarte interesat de oferta din Turcia. Mai ales că Fatih Terim dorește să construiască jocul echipei în jurul lui. În plus, cei de la Galatasaray acceptaseră și ei condițiile Slaviei și pregăteau deja cei 6,5 milioane de euro solicitați. De aceea, când cehii s-au răzgândit, nimeni nu se aștepta.

Cu toate acestea, bașkanul clubului, Burak Elmas, a recunoscut că negocierile continuă, iar gruparea din Praga caută să profite și să obțină mai mulți bani.

Am vorbit direct cu președintele Slaviei, ne-am întâlnit. Normal, am discutat despre transferul lui Stanciu. Sunt niște diferențe între suma cerută de ei și ceea ce oferim noi. Continuăm să negociem, a recunoscut oficialul turcilor.

Stanciu se roagă de șefii clubului să îl lase să plece

1 milion de euro, aceasta este diferența, conform presei de pe Bosfor. Dacă turcii vor oferi 7,5 milioane, atunci Slavia nu va mai refuza. Mai ales că Stanciu deja îi roagă pe conducători să îl lase la Galatasaray. Ar fi o șansă mare pentru mijlocașul român, de a juca la un nivel mai mare. În plus, jucătorul de 28 de ani ar primi și un salariu de 1,5 milioane de euro, plus alte bonusuri.

Fotbalistul se roagă ca șefii cehilor să îl înțeleagă, mai ales că Slavia ar face și un profit frumos, după ce l-au adus cu 4 milioane de euro, de la Al Ahli. Iar românul le-a răsplătit încrederea, cu niște evoluții foarte bune. Stanciu a devenit un element important în rezultatele bune ale echipei, inclusiv în Europa.

Nicolae Stanciu a evoluat sezonul trecut în 45 de partide pentru Slavia. Românul a reușit să înscrie 16 goluri și să ofere 9 pase decisive în toate competițiile. În urma evoluțiilor excelente Stanciu a fost desemnat cel mai bun jucător din campionatul Cehiei.