Galerie foto | Ce repede trece timpul, Cristi! Au apărut poze inedite cu gemenii de 18 ani ai lui Borcea

Autor: Gheorghiu Dan / 09.07.2022, 11:14

Cristi Borcea este renumit în spațiul monden din România pentru cele patru relații ale sale, din care au rezultat nu mai puțin de nouă copii. Cei mai mari dintre ei sunt cei pe care fostul acționar ai lui Dinamo îi are în urma primei sale căsătorii, cea cu Mihaela.

Cristi Borcea simte din plin trecerea timpului odată cu maturizarea copiilor săi

Fiul cel mare este Patrick Borcea, cel despre care Cristi Borcea a spus în mai multe rânduri, în mod public, faptul că se va implica financiar la Dinamo în momentul în care clubul din Ștefan cel Mare va dispune de un stadion nou. Acesta a ajuns la vârsta de 24 de ani și mai are un frate și o soră. Este vorba despre gemenii Melissa și Angelo, cei care au împlinit recent 18 ani.

Gemenii lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela, alături de mama lor. Sursă: Instagram
Gemenii lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela, alături de mama lor. Sursă: Instagram

În afară de cei trei copii din mariajul cu Mihaela, Cristi Borcea mai are o fiică de 13 ani, Andreina Carolyn Christine, născută în urma relației pe care omul de afaceri a avut-o la un moment dat cu avocata Simona Dana Voiculescu. De asemenea, fostul acționar al lui Dinamo a mai fost căsătorit și cu Alina Vidican, cea care i-a dăruit alți doi copii, George Alexandru, în vârstă de 9 ani, respectiv Gloria, de 6 ani.

În prezent, Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel, cu care are trei copii. Este vorba despre Milan, 5 ani, și despre gemenele de trei ani Indira Maria și Rania Maria.

Cum a reușit fostul șef de la Dinamo să mențină un echilibru în familia sa

Cristi Borcea a explicat recent că a făcut eforturi pentru ca toți copiii săi să aibă o legătură strânsă unii cu ceilalți, chiar dacă au mame diferite. De asemenea, el a dezvăluit că se află în relații foarte bune cu toate fostele sale partenere. Situație din care toată lumea are de câștigat.

O lună iarna, două luni vara reunesc toți copiii, toți cei 9 copii împreună și trebuie să mai găsim timp și pentru noi. Am avut interesul să fiu cât mai bine cu mamele lor, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal și să nu aibă traume. Toți copiii sunt foarte bine, și mamele copiilor sunt bine, și eu sunt bine”, a spus Cristi Borcea recent în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

Adevărul despre plecarea lui Ștefan Radu la Lazio: „Borcea juca mereu la două capete!” Ce s-a întâmplat la meciul despre care s-a spus că a fost „trântit” de Dinamo. EXCLUSIV