Gardoș îl avertizează pe Chiricheș după revenirea la FCSB. “Nu poți să-l controlezi pe Gigi Becali”

Bogdan Solomon 08.08.2023, 16:29
Gardoș îl avertizează pe Chiricheș după revenirea la FCSB. “Nu poți să-l controlezi pe Gigi Becali”

Florin Gardoș a lansat un avertisment pentru Vlad Chiricheș după revenirea la FCSB. Potrivit spuselor sale, există riscul ca patronul Gigi Becali să-și piardă răbdarea și să ia măsuri radicale.

Gardoș, avertisment pentru Chiricheș după revenirea la FCSB

Deși a fost adus ca un adevărat, star, pentru a pune capăt problemelor din centrul defensivei, Chiricheș a avut până acum prestații sub așteptări. Totul a culminat cu o gafă uriașă comisă chiar în derby-ul din Ghencea cu CFR, scor 1-0. Atunci i-a pasat unui adversar și doar intervenția in extremis a lui Dawa a făcut ca roș-albaștrii să nu fie conduși.

Florin Gardoș i-a atras atenția, în acest context, că nu este exclus să fie înlocuit constant încă de la pauză dacă va continua în aceeași manieră. De asemenea, i-a oferit un sfat: să-și asume cât mai puține riscuri pe teren.

„Nu știm încă în ce direcție se va duce, cred că contează mult să joace mai simplu până își câștigă forma și încrederea. Mie îmi e frică să nu înceapă patronul să zică că îl schimbă la pauză. Eu cred că și-a asumat când a venit. Știa că va fi o presiune în plus asupra lui.

Nu poți să îl controlezi pe domnul Becali, nu există. Și atunci îți asumi. Pintilii care e nașul lui, sigur au discutat și atunci îți asumi. Mie mi-a fost frică la pauză fiindcă luase și galben”, a declarat Gardoș pentru fanatik.ro.

„A avut o pasă pe care nu știu câți fundași ar putea să o dea în Liga I”

Pe de altă parte, acesta și-a lăudat fostul coleg, arătându-se impresionat de pasa cu exteriorul oferită în meciul cu CFR Cluj, artificiu tehnic întâlnit extrem de rar, potrivit spuselor sale, în cazul fundașilor din campionatul românesc. Și prestația din partida cu Oțelul i-a lăsat o impresie bună, în condițiile în care a contribuit la posesia echipei.

„Depinde foarte mult și de încrederea pe care o va câștiga. Dacă ne aducem aminte de Chiricheș la Steaua ne aducem aminte de meciurile mari, nu ne aducem aminte de gafe. Într-adevăr, a mai avut meciuri la națională în care a mai greșit, a fost criticat în multe momente.

Ținând cont de nivelul fotbalului și la faptul că a ajuns la o anumită maturitate, ar trebui să nu mai greșească, sau să nu mai greșească atât de mult. Într-adevăr, a fost o pasă greșită în prima repriză, destul de periculoasă. Una a fost foarte periculoasă.

Eu cred că meciul acesta și cel de la Galați, datorită prezenței lui echipa are o posesie mai bună, chiar dacă e o posesie în propria jumătate. Îl caută mingea des, în repriza secundă cu CFR a avut o pasă cu exteriorul, o pasă pe care nu știu câți fundași ar putea să o dea în Liga I”, a mai spus Florin Gardoș.

Urmăriți Playsport.ro și pe