Găselnița lui Gică Hagi a ieșit la rampă în Dinamo – Farul Constanța. Cine este noua vedetă de la malul mării

Ștefănescu Dragoș / 21.12.2021, 12:51
Găselnița lui Gică Hagi a ieșit la rampă în Dinamo – Farul Constanța. Cine este noua vedetă de la malul mării

Aseară, în Ștefan cel Mare, Farul Constanța a obținut o victorie importantă în fața lui Dinamo. Jucătorii tineri ai lui Gică Hagi au ieșit din nou la rampă. Noul puști minune al constănțenilor are doar 17 ani și este văzut de Hagi ca fiind un mare talent.

Farul obține o victorie importantă în Ștefan cel Mare

Dinamo și Farul s-au înfruntat aseară pe stadionul din Ștefan cel Mare. Partida a încheiat runda cu numărul 21 a Ligii 1, ultima a acestui an.

Partida din Ștefan cel Mare a fost dominată încă de la început de echipa lui Gică Hagi. În minutul 22, Betancor a nimerit bara porții dinamoviste, după o combinație superbă cu Grameni. Spaniolul a mai avut o ocazie uriașă în minutul 26, când a rămas singur cu Eșanu, dar acesta a respins în extremis cu piciorul. În minutul 33, dinamoviștii au avut și ei o șansă uriașă prin Popa, dar Aioani a respins de pe linia porții.

Repriza a doua a început tot cu o ocazie mare a Farului, prin brazilianul Romario Pires. Spaniolul Betancor a deschis scorul în minutul 53. Tot el a reușit o combinație frumoasă cu Ganea, care a făcut 2-0 în minutul 56. Până la final, atacantul spaniol a mai avut o bară și o altă ocazie în aceeași fază. Partida s-a terminat cu victoria clară a celor de la Farul, scor 2-0.

După acest nou eșec, Dinamo încheie anul pe penultimul loc, având doar 12 puncte. De cealaltă parte, Farul se află pe locul 6, cu 32 de puncte.

Noua vedetă descoperită de Gică Hagi

La finalul partidei, Gică Hagi și-a lăudat elevii pentru evoluția lor. Dintre toți, ”regele” a făcut câteva nominalizări. Eduard Radaslavescu este considerat de Hagi viitorul jucător exponențial al echipei constănțene.

Radaslavescu. E 2004. Radaslavescu e top, e top! Optar, decar. Grameni, și el. Am avut 12 cu mine din vară, toți au jucat, au debutat. Unii au avut mai puține șanse, alții mai multe. Avem și fundași centrali buni, care sunt la loturile naționale.

Avem și atacant, Andronache, care a avut o accidentare și sperăm să revină din iarnă. Bodișteanu, pe care l-am pedepsit puțin și sperăm să revină. Alexi Pitu e deja matur și el”, a declarat Gică Hagi.

Eduard Radaslavescu a debutat pentru naționala U20 a României chiar în această toamnă, bifând deja trei meciuri. Tânărul fotbalist a și marcat de două ori, una dintre reușite fiind de-a dreptul spectaculoasă. Pentru Farul, mijlocașul ofensiv a bifat 9 apariții în aceste sezon de Liga 1.

25 de mii de euro este cota de piață a lui Eduard Radaslavescu, potrivit Transfermarkt.

Gică Hagi aduce întăriri la Farul

După victoria cu Dinamo, Gică Hagi a vorbit despre strategia pe care o are Farul în următoarea perioadă. Tehnicianul a vorbit și despre transferurile pe care intenționează să le facă în mercato-ul din această iarnă.

Nu știu de transferuri. De mâine începem să ne gândim. Vedem cine a dat randament, vom vorbi cu ei și vom trage concluziile. Avem copii foarte mulți, avem și echipa a două. Vedem și o să tragem linie. Dar cu siguranță, 2-3 transferuri o să facem.

E o vacanță scurtă. Dacă aducem ceva trebuie să aducem până începem și trebuie să aducă un plus echipei”, a declarat Gică Hagi.