Găsiți-l pe Dele! Era cotat la 100 de milioane de euro și toți bogații îl voiau, acum e într-o situație teribilă. Beșiktaș a anunțat că nu mai dă de el

Ioan Valentin Oprea 23.03.2023, 11:42
Găsiți-l pe Dele! Era cotat la 100 de milioane de euro și toți bogații îl voiau, acum e într-o situație teribilă. Beșiktaș a anunțat că nu mai dă de el

Viitorul lui Dele Alli la Beşiktaş este tot mai nesigur. Împrumutat de Everton la gruparea din Turcia, jucătorul în vârstă de 26 de ani a refuzat să se mai prezinte la antrenamentele lui Beşiktaş.

După ce nu a mai făcut parte din lotul alb-negrilor din ultimele trei etape de campionat, Dele Alli a primit o scurtă vacanţă din partea staff-ului tehnic condus de Şenol Guneş. Deşi era aşteptat la începutul acestei săptămâni la antrenamente, mijlocaşul englez nu s-a mai întors la Istanbul.

I-am dat voie lui Dele Alli să-şi ia o mica pauză, dar nu s-a mai întors. Plouă şi probabil de aceea nu a venit. Încercăm să aflăm unde este”, a declarat, vizibil enervat, antrenorul principal al lui Beşiktaş, Şenol Guneş.

Şanse mici să mai continue la Beşiktaş

Turcii au prima opţiune de a-l cumpăra în vară pe jucătorul care, nu în urmă cu mult timp, era cotat de Tottenham la 100.000 de euro. O activare a acestei clauze de cumpărare pare să aibă însă şanse tot mai mici după această ultimă escapadă a lui Dele Alli.

După şapte ani petrecuţi la Tottenham, Dele Alli a plecat în vara lui 2021, din postura de jucător liber de contract, la Everton. Fotbalistul de 26 de ani nu a strâns decât 13 apariţii în Premier League pentru trupa din Liverpool şi nu a reuşit să-şi treacă niciodată numele pe lista marcatorilor.

Interes din Italia pentru Dele Alli

Presa din “Cizmă” a vorbit, în ultima perioadă, despre interesul campioanei Italiei, AC Milan, de a-l înregimenta pe Dele Alli. Şi marea rivală a rossonerilor, Inter Milano, pare să ia în calcul un transfer al mijlocaşul britanic.

Înainte de se despărţi de Tottenham, Dele Alli s-a aflat şi în vizorul granzilor din Albion. Manchester City, Manchester United şi Chelsea s-au bătut atunci pentru semnătura sa.

Sursa foto: transfermarkt.de

Urmăriți Playsport.ro și pe