Gaură mare financiară produsă de Dan Petrescu la CFR Cluj. Un președinte de club îl apără pe patronul Neluțu Varga

Bordei Radu 22.09.2022, 14:49
Gaură mare financiară produsă de Dan Petrescu la CFR Cluj. Un președinte de club îl apără pe patronul Neluțu Varga

Conflictul dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga s-a atenuat și cele două părți par că au îngropat securea războiului, cel puțin pentru moment. Un președinte de club consideră că patronul a avut dreptate când l-a criticat dur pe antrenor. Mai ales că Petrescu a fost sprijinit cu investiții în jucători.

De ce Dan Petrescu nu are dreptate în conflictul cu Neluțu Varga. „E normal ca patronul să ia foc”

Președintele celor de la FCU Craiova, Marcel Pușcaș, îi ia partea lui Neluțu Varga, după ce acesta i-a oferit un răspuns dur antrenorului. Patronul CFR-ului consideră că performanțele obținute de Petrescu nu au fost suficiente pentru a acoperi cheltuielile făcute. Și Pușcaș chiar a oferit un răspuns.

Eu cred că patronul are dreptate. Din ce am înțeles, la CFR există un jucător plătit cu 12.000 de euro pe lună și în patru ani nu a jucat niciun minut. Nici măcar un minut. Cum să nu ia foc patronul? a declarat Pușcaș, la Realitatea Sportivă

”Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim.”, declarase Neluțu Varga, pentru Playsport. Între timp, antrenorul a primit sprijinul clubului și lucrurile se pot întoarce la normal.

Petrescu a fost reconfirmat oficial în funcția de antrenor al lui CFR Cluj

Campioana României a emis un comunicat de presă în după-amiaza zilei de miercuri, prin care a transmis faptul că Dan Petrescu are parte în continuare de încrederea conducerii, motiv pentru care va pregăti echipa și de acum înainte.

„În urma ultimelor speculații apărute în mass-media cu privire la posibila schimbare de pe banca tehnică a antrenorului echipei noastre, clubul CFR 1907 Cluj dorește să facă anumite precizări.

Dan Petrescu are parte de încrederea conducerii clubului și rămâne în continuare antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Tehnicianul echipei noastre a avut o discuție cu patronul clubului, una bazată pe maturitate și respect. Iar scopul ambelor părți s-a dovedit a fi, așa cum era de așteptat, unul comun. Acela de a avea continuitate pe banca tehnică și de a avea rezultate importante.

Rămânem o familie unită, așa cum am fost mereu, iar pentru asta avem nevoie ca și suporterii să fie în continuare alături de jucători, dar și de staff-ul tehnic, pentru că doar împreună vom reuși să obținem rezultate importante, așa cum am făcut-o mereu în ultimii ani. Conducerea clubului CFR 1907 Cluj”, a anunțat CFR Cluj prin intermediul site-ului oficial al clubului.