Gaz Metan mai are un vis înainte să se desființeze! “Acolo va fi altceva!” Ce a promis antrenorul medieșenilor după dezastrul cu Rapid

Ștefănescu Dragoș 19.04.2022, 11:08
Gaz Metan mai are un vis înainte să se desființeze! “Acolo va fi altceva!” Ce a promis antrenorul medieșenilor după dezastrul cu Rapid

Luni seară, Rapid a învins-o pe Gaz Metan Mediaș cu scorul de 8-0, în etapa a cincea din play-out-ul Ligii 1. Medieșenii au soarta deja pecetluită, însă mai au un obiectiv înaintea desființării. În duelul cu Dinamo din etapa viitoare, Gaz Metan vrea să obțină victoria pentru a mai șterge din rușinea suferită în Giulești.

Gaz Metan mai are un singur obiectiv înainte de desființare. Medieșenii vor să o învingă pe Dinamo în etapa viitoare

Luni seară, Rapid a primit vizita lui Gaz Metan Mediaș în etapa a cincea din play-out-ul Ligii 1. După cum era de așteptat, giuleștenii au dominat categoric partida și au câștigat cu neverosimilul scor de 8-0. În urma acestei victorii, Rapid și-a consolidat poziția de lider în play-out.

Gaz Metan Mediaș este în colaps de mai mult timp, înfrângerea catastrofală din Giulești fiind încă o lovitură dură. Clubul nu mai are nicio perspectivă de salvare și se va desființa la finalul acestui sezon. Totuși, medieșenii mai au un singur obiectiv pe prima scenă a fotbalului românesc. Tehnicianul Flavius Boroncoi a dezvăluit că echipa sa va face totul pentru a obține o victorie în fața lui Dinamo, în etapa următoare.

Ştiam că sunt o echipă bună, că se bate pentru primul loc în play-out. Dar am ştiut şi potenţialul jucătorilor mei, pentru că nu pot să ducă ritmul din Liga 1. Noi încet, încet suntem în decădere, dar vă promit că la meciul cu Dinamo va fi altceva.

Eu le-am spus jucătorilor că pe mine nu mă interesează scorul. Şi că era 0-3, pentru mine tot înfrângere era. Capul sus, e istorie acum, meciul s-a terminat. Vineri avem meciul cu Dinamo şi trebuie să schimbăm atitudinea. Sunt tineri, sunt copii şi îi înţeleg.

(n.r. dacă jucătorii de la Gaz Metan joacă gratis) Da, da. Ce să zic, nu pot să zic prea multe. Eu sunt antrenor şi îmi fac datoria. Pentru ei vin şi eu, să fiu alături de ei. Mai mult ca sigur îmi voi vedea şi eu de drum. Chiar dacă sunt din Mediaş, nu mai pot să rămân.

(n.r. unde o vede pe Gaz Metan) Nicăieri. Echipa se va desfiinţa, din păcate”, a declarat Flavius Boroncoi.

Medieșenii sunt cu moralul la pământ după dezastrul din Giulești

Tinerii jucători ai lui Gaz Metan Mediaș nu au reușit să facă față iureșului rapidist și au fost zdrobiți cu 8-0. Scorul umilitor și-a pus amprenta pe moralul jucătorilor medieșeni, care nu și-au putut ascunde dezamăgirea la finalul partidei.

Dragoș Iancu, unul dintre puștii de viitor de la Gaz Metan, a fost descumpănit la interviurile de după meci. Acesta a dezvăluit că are un sentiment foarte neplăcut și chiar îi vine să se lase de fotbal după această umilință.

Nu știu ce o să se întâmple, dar trebuie să ne gândim mai bine… Nu știu, să vii să iei 8-0. Suntem cu moralul praf după înfrângerea asta. Chiar nu știu ce să mai zic, suntem foarte supărați. Pierzi cu 8-0… Îți vine să te lași de fotbal.

Au o echipa foarte bună, jucători de națională, s-a jucat… Nu mai aveam soluții, nu mai știam unde să jucăm. Nu știu, chiar nu știu ce se va întâmpla. Sper să îmi revin, să joc cât mai bine și să reușesc să plec la o echipă mai bună. Meciul ăsta vreau să îl șterg din mintea mea.

Nu se știe niciodată, dar e mult de muncă până să ajung eu la Rapid”, a declarat Dragoș Iancu.