Gaz Metan Mediaș în prag de desființare. Nouă dintre jucători au devenit liberi. Au termen cinci zile să-și găsească echipă

Moldoveanu Camelia 15.02.2022, 00:02
Gaz Metan Mediaș în prag de desființare. Nouă dintre jucători au devenit liberi. Au termen cinci zile să-și găsească echipă

Dezastru absolut la Gaz Metan Mediaș, echipa ajunge în prag de desființare. Nu mai puțin de nouă fotbaliști au fost declarați liberi de contract, asta după ce clubul se confruntă de luni bune cu restanţe financiare mari către jucători şi staff. Aceștia au termen cinci zile să-și găsească alt club.

Gaz Metan Mediaș a mai pierdut 9 jucători dintr-un foc. Echipa este în prag de desființare

Gaz Metan Mediaș se confruntă de mai multe luni cu probleme financiare. După ce fotbaliștii, dar și antrenorul, s-au plâns public că nu sunt plătiți și că„joacă pe burta goală”, începând cu 14 februarie, nouă jucători au devenit liberi de contract. Anunțul a fost făcut cu multă părere de rău pe pagina de Facebook „Suporteri Gaz Metan Medias”.

Este oficial: Astăzi, 14 februarie 2022, nouă jucători ai echipei noastre au renunțat la pretențiile salariale restanțe și au devenit liberi de contract. Numărul jucătorilor pierduți de Gaz Metan Mediaș se ridică la 10 după transferul lui Yuri anunțat înaintea meciului cu CFR Cluj. Ceilalți nouă jucători care au părăsit echipa sunt: Octavian Vâlceanu, Răzvan Trif, Răzvan Grădinaru, Ioan Filip, Gabriel de Moura, Vlad Morar, Mihai Lixandru, Patricio Matricardi și Răzvan Horj. Aceștia au la dispoziție 5 zile pentru a-și găsi un nou angajament, în caz contrar se vor întoarce la Mediaș.
În etapele rămase până la finalul sezonului, lotul echipei Gaz Metan va fi completat de juniori.”, a fost anunțul postat luni.

Declarații cu lacrimi în ochi la Gaz Metan Mediaș

După meciul cu CFR Cluj, în mod evident, fotbaliștii medieșeni au vorbit despre problemele financiare cu care se confruntă, ei fiind neplătiți de 5 luni. Fundașul dreapta brazilian Gabriel De Moura a vorbit cu lacrimi în ochi despre situația de la echipă și a explicat că jucătorii lui Gaz Metan nu știu ce le va rezerva ziua de mâine.

Acesta este fotbalul, este dificil să spunem ceva acum. Sunt mândru de mine, de toată lumea, de toți jucătorii, în situația pe care o avem. Nu există cuvinte pentru a descrie.

Da, poate să fie greșeală mea la primul gol, dar am egalat, am avut ocazii de gol. Fac tot ceea ce pot. Este foarte multă presiune, sunt atâtea luni în care nu suntem plătiți.

Nu știu, rămân aici să încerc să ajut echipa, să facem lucruri împreună. Nu știm ce se va întâmplă în următoarele zile. Știu că este foarte dificil. Sperăm că o să vină cineva să ne ajute, dar efectiv nu știm ce vom face mâine”, a spus De Moura la finalul partidei.

Urmăriți Playsport.ro și pe