George Ganea revine la Farul Constanța. FC Argeș a încheiat, subit, împrumutul atacantului

Bădulescu Silvian / 02.08.2022, 13:36
George Ganea revine la Farul Constanța. FC Argeș a încheiat, subit, împrumutul atacantului

George Ganea, jucător care aparține de Farul Constanța, se va întoarce la malul mării. Atacantul a fost împrumutat la FC Argeș, dar, conform anunțului clubului din Trivale, va reveni la trupa antrenată de Gheorghe Hagi.

FC Argeș a încheiat împrumutul lui George Ganea în Trivale

Atacantul George Ganea revine la Farul Constanța. În vârstă de 23 de ani, băiatul lui Ionel Ganea își încheie perioada petrecută la FC Argeș, echipă antrenată de Andrei Prepeliță.

Anunțul a fost publicat, în urmă cu câteva ore, prin intermediul social media. Mai exact, pe pagina de Facebook a clubului din Trivale.

Mulțumim, George Ganea!

Clubul nostru anunță încetarea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu fotbalistul George Ganea (23 de ani). Atacantul împrumutat de la Farul Constanța a îmbrăcat tricoul alb-violet în 13 partide și a marcat un gol. FC Argeș îi mulțumește pentru munca depusă în perioada petrecută la Pitești și îi dorește mult succes în carieră.”, se arată pe pagina Fotbal Club Argeș Pitești.

În acest context, jucătorul de profil ofensiv revine la Farul, club de care aparține. Totuși, Ganea jr. are o competiție acerbă în ofensiva condusă, de pe margine, de Gică Hagi: Vlăduț Morar, Adrian Petre sau Robert Moldoveanu.

Încă un atacant pentru Gică Hagi

Gică Hagi are de unde alege în ceea ce privește nouarul echipei. Adrian Petre a început ca din tun sezonul, cu cu două goluri în trei partide. De asemenea, pe acel post pot evolua și foștii dinamoviști Moldoveanu și Morar. Astfel, George Ganea devine al patrulea atacant din lotul echipei.

Mai mult, după cum s-a speculat în presă, informație confirmată ulterior de „Rege”, Louis Munteanu este și el aproape de o revenire. Acest lucru îi va da, în sens bun, bătăi de cap lui Gică Hagi.

George Ganea a bifat 13 partide, în stagiunea 2021-2022 pentru FC Argeș. În acest interval, a marcat un singur gol. Reușita a venit în victoria cu FCSB, din etapa a 29-a a sezonului regular.

Alături de formația din Trivale, Ganezul jr. a intrat în play-off și a disputat o semifinală de Cupă a României. Din nefericire, în play-off, „vulturii” au obținut un singur succes, 1-0 cu FC Voluntari, în zece etape. În cupă, ilfovenii s-au impus, tur-retur, cu scorul general de 3-0.

Trecut, printre altele, pe la academiile Romei și Virtus Entella, Ganea a mai jucat, în țară, la Rapid București, Viitorul și Farul.