George Pușcaș a ajuns ținta ironiilor în Marea Britanie. Cum a fost „sărbătorit” atacantul român

Olteanu Ștefan 12.12.2021, 16:36

George Pușcaș (25 de ani) traversează o formă foarte slabă în tricoul lui Reading, iar după ultima prestație din Championship a ajuns din nou ținta ironiilor în Marea Britanie. Atacantul român a ajuns la 250 de zile de când nu mai găsește golul.

„Felicitări lui George Pușcaș!”. Atacantul lui Reading a ajuns ținta ironiilor în Marea Britanie

Au trecut mai bine de opt luni de când George Pușcaș nu a mai înscris vreun gol, iar atacantul a ajuns ținta ironiilor în Marea Britanie.
Scoși din minți de situația fotbalistului de 25 de ani, suporterii echipei din Championship au înființat în luna octombrie o pagină de Twitter intitulată „Zile de când George Pușcaș nu a mai marcat pentru Reading”. Acolo, suporterii contorizează fiecare zi trecută în care golul rămâne doar o amintire pentru internaționalul român.

Mai mult, după ultima etapă din Anglia, a fost chiar motiv de „sărbătoare” pe pagina respectivă. Pușcaș a fost trimis pe teren în ultimele 15 minute ale duelului West Brom – Reading, când echipa sa era condusă cu 0-1. Din păcate, Pușcaș nu a putut să o ajute pe Reading și scorul de pe tabelă a rămas neschimbat până la final.
Însă, fix în ziua meciului cu West Brom, George Pușcaș a ajuns la 250 de zile de când nu a mai marcat. Fanii lui Reading nu s-au putut abține și l-au luat din nou peste picior pe atacantul român:

Din moment ce nu a putut să înscrie azi, borna a fost confirmată. Sunt bucuros pentru acest băiat, asta chiar este o reușită”, a scris un suporter al lui Reading, care a menționat și pagina creată special pentru Pușcaș.

În replică, pagina respectivă a notat: „Felicitări lui pentru că a ajuns la 250 de zile fără să marcheze!”.

George Pușcaș, OUT de la Reading în luna ianuarie? Anunțul făcut de britanici

George Pușcaș a semnat cu Reading în august 2019, când Inter Milano a încasat în schimbul său 7.5 milioane de euro. Dublu marcator în semifinala cu Germania de la Euro 2019 U21, Pușcaș și-a început cu dreptul aventura din Anglia și la primul sezon în tricoul lui Reading a marcat nu mai puțin de 14 goluri în toate competițiile. Ulterior, în sezonul 2020 – 2021, randamentul său a scăzut și a reușit să înscrie doar 4 goluri în 24 de apariții.
În actuala stagiune, jocul lui George Pușcaș s-a prăbușit de tot. Nu a reușit să înscrie niciun gol în cele 22 de meciuri pe care le-a jucat în toate competițiile.

În acest context, presa britanică suține că Reading va face tot posibilul să renunțe la Pușcaș în următoarea fereastră de transferuri.
Potrivit footballleagueworld.co.uk, clubul din Championship va încerca să îl cedeze pe Pușcaș pentru a mai amortiza din investiția făcută în transferul acestuia. Iar englezii lansează chiar ipoteza unui eventual interes din partea unor echipe din afara Angliei pentru român. Fără să dea însă vreun nume.

Conform sursei citate, pe lângă George Pușcaș, Reading va încerca să se despartă în ianuarie și de John Swift. Clubul alb-albastru se confruntă cu mari probleme financiare în această perioadă și are nevoie urgentă de bani.

Lovitura decisivă visată de Dan Petrescu! „Bursucul” îl așteaptă pe George Pușcaș la CFR.

Urmăriți Playsport.ro și pe