George Pușcaș, aproape de a fi martorul unei tragedii. Ce s-a întâmplat la meciul dintre Reading Football Club și Sheffield United

Bădulescu Silvian / 24.11.2021, 23:07
George Pușcaș, aproape de a fi martorul unei tragedii. Ce s-a întâmplat la meciul dintre Reading Football Club și Sheffield United

George Pușcaș a fost pe teren în partida disputată de Reading contra celor de la Sheffield United. Acesta putea fi martorul unei tragedii, după ce John Fleck, jucătorul de la Sheffield, s-a prăbușit pe gazon din senin.

Căzut din senin, acesta a fost externat și este în afara oricărui pericol

În minutul 60 al meciului de pe „Madejski Stadium”, John Fleck a căzut pe teren, fără să fie atins de nimeni. Coechipierii au făcut semne disperate înspre echipe medicală și i-au acordat acestuia primul ajutor, înainte ca medicii să ajungă la locul faptei.

Fleck și-a revenit, după zece minute s-a ridicat, iar, ulterior, medicii l-au transportat la spital. Conștient când a părăsit stadionul cu ambulanța, acesta a rămas peste noapte la spitalul Royal Berkshire. A fost externat și s-a întors la Sheffield, fiind în afara oricărui pericol.

Partida s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru Sheffield, prin golul marcat de fimdașul Jayden Bogle. Reading pică până pe locul 21, la doar două puncte de primul loc retrogradabil în League One (Liga a 3-a din Anglia), ocupat de Peterborough în acest moment.

Pușcaș n-a primit notă de trecere

Forma foarte slabă prin care trece atacantul echipei naționale continuă. Fără gol marcat în acest sezon de Championship, Pușcaș a primit nota 4 în Berkshire Live. În total, jucătorul venit de la Internazionale Milano a ajuns la 24 de partide fără gol marcat, din care 20 în actualul sezon și 19 în Championship.

Ultimul gol marcat de către acesta datează din 5 aprilie, când a punctat împotriva celor de la Derby County, în victoria cu 3-1. De altfel, nici stagiunea precedentă nu a fost una în care Pușcaș să rupă gura târgului. El a bifat 22 de partide în toate competițiile (Championship și Cupa Ligii) și a marcat doar patru goluri, oferind și un assist.

La echipa națională, lucrurile nu stau mai bine. În campania de calificare pentru Cupa Mondială din Qatar, el a apărut în șase partide, nu a marcat niciun gol și a fost eliminat în meciul pierdut în Armenia de prima reprezentativă a României.

Nu doar atacantul trece printr-o perioadă nefastă, ci și echipa. Din cauza unor nereguli financiare, echipa din zona Berkshire a fost depunctată cu șase puncte pentru actuala stagiune, lucru ce a adâncit și mai mult criza. Antrenorul Veljko Paunovic stă pe un butoi cu pulbere, după ce echipa are doar o victorie în ultimele șapte partide oficiale disputate.

Zilele se pare că îi sunt numărate lui George Pușcaș la Reading. Suporterii nu sunt mulțumiți de prestațiile atacantului român, iar acestuia se pare că nu îi priește fotbalul britanic.