George Pușcaș, la un pas de un transfer de vis! Agentul negociază ultimele detalii

Robert Zanfir / 31.07.2022, 08:15
George Pușcaș, la un pas de un transfer de vis! Agentul negociază ultimele detalii

George Pușcaș (26 de ani) este la un pas de revenirea în Italia. Atacantul care aparține de Reading este dorit de Sampdoria. Inter, Bari, Benevento, Novara și Palermo sunt echipele pentru care a mai jucat românul în „Cizmă”.

Nu mai este mult până la ultimele două partide al naționalei în Liga Națiunilor. Iar Edi Iordănescu încă nu știe dacă se va putea baza pe George Pușcaș sau nu. Pisa nu i-a prelungit contractul atacantului, după ce a ratat promovarea în Serie A. Nici Reading nu l-ar mai vrea înapoi pe fostul jucător al lui Inter Milano. Lui Pușcaș îi rămâne, astfel, o singură soluție. Să își găsească cât mai repede o echipă pentru care să joace.

George Pușcaș, la un pas de un transfer de vis

Iar veștile ar putea fi bune pentru atacantul care a impresionat la Campionatul European U19 din 2019. Danel Stanciu a dezvăluit că impresarul Cătălin Sărmășan l-a informat despre interesul celor de la Sampdoria pentru Pușcaaș. Potrivit directorului executiv de la FC Argeș. agentul de jucători chiar ar fi în Italia, pentru a finaliza negocierile cu echipa din Liguria.

„Agentul e în Italia, am înțeles că negociază transferul lui Pușcaș la Sampdoria. Agentul e Cătălin Sărmășan.

Am vorbit cu el astăzi, pentru că mă interesa un under (n.r. pentru FC Argeș)”, a declarat Daniel Stanciu, la Digi Sport.

Sampdoria a terminat ultima ediție de campionat abia pe locul 15. Pe lângă Doria, Pușcaș a mai fost pe lista unor nume grele din Italia. Genoa, Parma și Cagliari au fost mai mult sau mai puțin interesate de atacantul român.

George Pușcaș, interzis la Reading

George Pușcaș a avut un debut bun la Reading, după ce englezii l-au cumpărat cu 7,5 milioane de euro din Italia. Totuși, românul avea să dezamăgească pe parcursul mandatului în Anglia.

Am aflat de un tânăr atacant care s-a descurcat excelent la România U21, iar Cardiff și Birmingham erau și ele interesate. Colaboratorii mi-au spus că nu avem voie să îl ratăm, așa că am realizat un transfer mare pentru clubul nostru, 7,5 milioane de euro. Privind în urmă, cred că aceștia nu și-au făcut temele,
Mark Bowen, oficial Reading

3,5 milioane de euro este cota lui George Pușcaș, conform transfermarkt
8 goluri în 22 de meciuri a reușit Pușcaș în tricoul celor de la Pisa