George Pușcaș redevine golgheterul care i-a cucerit pe englezi. Atacantul român, meci de senzație pentru Pisa. VIDEO

Robert Zanfir / 18.04.2022, 21:35
George Pușcaș redevine golgheterul care i-a cucerit pe englezi. Atacantul român, meci de senzație pentru Pisa. VIDEO

George Pușcaș a marcat o dublă în victoria celor de la Pisa, 3-1 cu Como. Partida a contat pentru etapa a 35-a  din Serie B.

Pisa l-a reinventat pe George Pușcaș. Sau George Pușcaș o readuce la viață pe Pisa. Ambele variante sunt la fel de valabile. Atacantul naționalei are parte de momente de grație în carieră. Nu același lucru poate fi spus când vine vorba de echipa națională, unde a jucat doar în eșecul cu Grecia, 0-1.

George Pușcaș, dublă pentru Pisa

George Pușcas a fost trimis pe teren încă din primul minut al meciului cu Como. A avut nevoie doar de 7 minute pentru a deschide scorul. Oaspeții au egalat după pauză, dar Terregrossa a readus avantajul pentru toscani.

Pușcaș și-a întregit ziua cu o nouă reușită. A dus scorul la 3-1, în minutul 78. Cu victoria de luni, Pisa adună 63 de puncte și urcă pe podiumul Seriei B. Toscanii sunt la doar doi pași de locurile direct promovabile.

Lecce e pe 2, cu 65 de puncte, iar Cremonese este lider, cu 66 de puncte. Echipa românului a fost, la un moment dat, liderul campionatului, unul extrem de disputat în acest sezon.

George Pușcaș a ajuns la 7 goluri și o pasă decisivă în 15 meciuri jucate pentru Pisa și aduce aminte de forma care l-a recomandat englezilor de la Reading.

Îi ia foarte puțin să intre în ritm, mai ales pe contraatacuri, și știe să se descurce în fața lui Chichizola. Golul este bazat pe tehnică, iar în repriza secundă doar o mare intervenție a lui Burrai a făcut să nu realizeze dubla”, Tuttomercatoweb, după egalul obținut de Pisa cu Perugia, 1-1.

George Pușcaș, criticat de Viorel Moldovan după meciurile de la națională

George Pușcaș a dezamăgit în ultimele două sezoane. Viorel Moldovan nu i-a iertat căderea din carieră, chiar dacă fostul mare atacant recunoaște că este un mare fan al jucătorului născut la Bihor.

„Pușcaș are problemele lui, o mare dezamăgire, ținând cont de speranțele care s-au pus în el după acel Campionat European de tineret. Eu credeam foarte mult în potențialul lui. Nu știu ce atacanți vom găsi.

Pleci, nu joci, te întorci, apoi mai încerci un transfer… ce-i asta? Trebuie să joace în mod constant în Spania, Anglia, Franța, Italia, Germania, acolo se dă ora exactă în fotbal. Noi îi împachetăm frumos, îi mai vindem o dată, și tot așa”, spunea Viorel Moldovan la începutul anului.