Georgina pune capăt speculațiilor că divorțează de Ronaldo cu această postare! FOTO

Catinca Giosanu 06.01.2023, 13:50

Georgina Rodriguez, partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo, a reacționat pe rețelele sociale după ce s-a vehiculat că ea și noul jucător al lui Al Nassr nu mai formează un cuplu.

Georgina Rodriguez, reacție-fulger

Georgina Rodriguez a decis să pună capăt speculaţiilor potrivit cărora relația ei cu Cristiano Ronaldo este aproape de final. Fostul fotomodel a postat un mesaj amplu pe Instagram.

Bruneta le-a explicat urmăritorilor că nu există nicio problemă între ea și atacantul portughez și că îi va fi alături logodnicului ei în Arabia Saudită.

”Mergem, de mână, în aceeași direcție, către un viitor strălucit”

Georgina Rodriguez a spus, de asemenea, că s-a mutat și ea împreună cu lusitanul în capitala Riad. Manechinul spaniol de origine argentiniană va locui alături de tatăl copiilor ei în perioada următoare.

Suntem foarte entuziasmați de această nouă aventură, la Al-Nassr, și vrem să le mulțumim tuturor celor care au făcut-o posibilă.

Sunt recunoscătoare să te văd, Cristiano, atât de entuziasmat și că mergem, de mână, în aceeași direcție, către un viitor strălucit.

Întotdeauna împreună cu familia noastră superbă.”, se arată în mesajul transmis de Georgina Rodriguez.

”Întotdeauna împreună cu familia noastră superbă”

Georgina a așteptat ca Ronaldo să fie prezentat oficial la noua sa echipă. Frumoasa brunetă a vrut să se asigure că totul va decurge așa cum era plănuit. Ulteior, a ținut să transmită un mesaj în mediul online pentru a-i liniști pe cei care îi urmăresc activitatea.

Fostul top model a luat parte la prezentarea lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, liderul campionatului din Arabia Saudită. Ea a apărut pe scenă împreună cu starul portughez și cei doi copii. Evenimentul a fost prezentat de Fatma Fahad, care este angajată la televiziunea de stat saudită.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio)

Vestea care i-a lăsat muți de uimire pe fanii Geoginei

Gurile rele spun că Georgina și Ronaldo și-ar fi anulat planurile de nuntă pentru că relația lor ar mai funcționa. Mai mult, s-a spus că în momentul în care a fost prezentat la Al Nassr, Ronaldo i-ar fi acordat prea multă atenție jurnalistei Fatma Fahad. Fotbalistul a avut nevoie de ajutorul ei spre finalul evenimentului.

Lusitanul trebuia să pronunțe câteva cuvinte în limba arabă, dar le-a uitat. A fost salvat însă de controversata jurnalistă, care i-a șoptit fraza pe care trebuia să o rostească.

Urmăriți Playsport.ro și pe