Gest impresionant al lui Joyskim Dawa. Fundașul FCSB poate reintra în grațiile lui Gigi Becali

Robert Zanfir 05.12.2022, 17:06
Gest impresionant al lui Joyskim Dawa. Fundașul FCSB poate reintra în grațiile lui Gigi Becali

Joyskim Dawa (26 de ani) este autorul unei donații consistente de care se vor bucura 150 de copii sărmani. Gestul fundașului vine după ce Gigi Becali l-a trecut pe „lista neagră”. Camerunezul ar putea primi o nouă șansă în meciul cu Mioveni.

FCSB revine pe terenul de joc cu un meci împotriva celor de la CS Mioveni. Partida, programată luni, de la 19:00, contează pentru runda 19 din Superliga. Ar putea fi al doilea succes al lui Leo Strizu ca „principal” al echipei lui Gigi Becali.

Gest impresionant al lui Joyskim Dawa. Fundașul FCSB poate reintra în grațiile lui Gigi Becali

Dawa a fost titular și integralist în restanța câștigată de FCSB la Botoșani. Roș-albaștrii au profitat și au urcat pe loc de playoff. Dawa ar putea primi o nouă șansă cu Mioveni.

Până să revină pe teren, camerunezul a preferat să se asigure că peste 150 de copii nevoiași vor avea parte de toate necesare și de bucurii cu ocazia „Sfântului Nicolae”, notează Digi Sport.

Gestul de caritate al fundașului i-ar mai putea șterge din „păcatele” pe care jucătorul le are înaintea lui Gigi Becali. Nu cu mult timp în urmă, camerunezul, împreună cu Omrani, dar și cu „Messi” Andrei Vlad, au petrecut cu alcool până târziu în noapte, spre furia patronului.

„Nu este normală o asemenea atitudine, să bei până la 5 dimineața. Chiar dacă este pauză, tu ești sportiv profesionist.

Puteau să stea undeva să petreacă cu nevestele, cu prietenele, cu iubitele, într-un loc unde nu apare în mass-media. Gigi Becali va renunţa probabil la cei care au dezamăgit. Dacă se purtau civilizat, nu exagerau, probabil că Gigi nu avea probleme cu asta. Eu știam că Omrani este dificil, mi-a zis și Dan Petrescu”,
Giovani Becali, la Antena Sport

FCSB a adunat 29 de puncte în 17 meciuri jucate în acest sezon de Superliga. Echipa lui Gigi Becali este pe locul 5, la trei pași sub Universitatea Craiova, care s-a împiedicat surprinzător în derby-ul local cu FC U Craiova.

Chindia Târgoviște, CFR Cluj și FC Botoșani sunt următoarele adversare ale FCSB, până la finalul anului. Roș-albaștrii au programat și un meci de Cupa României, cu echipa lui Valeriu Iftime.

Urmăriți Playsport.ro și pe