Gest surprinzător al lui Neluțu Varga. Dezastrul din Europa nu l-a demoralizat pe finanțator

Bordei Radu / 17.09.2021, 15:26
Gest surprinzător al lui Neluțu Varga. Dezastrul din Europa nu l-a demoralizat pe finanțator

CFR Cluj nu traversează cel mai fericit moment. Campioana a pierdut ultimele două partide, chiar dacă l-a avut pe bancă pe Dan Petrescu, revenit la echipă. Eșecurile cu Botoșani și Jablonesc nu au stricat, însă, atmosfera la echipă. Mai mult, patronul trupei din Gruia a vrut să arate că are încredere în jucători și noul staff tehnic.

De aceea, Neluțu Varga s-a grăbit și a rezolvat una din problemele care măcinau lotul. Finanțatorul clujenilor s-a gândit că luni urmează un nou meci foarte important. Campionii vor juca contra Craiovei lui Rehgecampf.

Neluțu Varga, gest care i-a liniștit pe fotbaliști. Ce problemă a rezolvat finanțatorul din Gruia

În ciuda eșecurilor din ultimele zile, fotbaliștii clujeni pot sta liniștiși: clubul le-a achitat aproape toate datoriile. Deși existau restanțe, acestea au fost în mare parte achitate. Se pare că revenirea lui Dan Petrescu l-a convins pe Neluțu Varga să scoată banii din buzunar. Asta chiar dacă rezultatele nu au fost cele așteptate, la primele două meciuri.

Directorul sportiv al clubului, Bogdan Mara, le-a dat vestea bună jucătorilor. În acest moment, conform oficialului, jucătorii nu mai au de încasat niciun salariu, sunt cu datoriile la zi. Asta a fost una din condițiile principale puse de Dan Petrescu. Bursucul nu a dorit să lucreze cu fotbaliști nemulțumiți.

S-au achitat toate datoriile, cele două salarii restante care au fost. A fost achitată şi o parte din prime, deci suntem pe un drum foarte bun, a explicat Bogdan Mara, la Telekom

Scandal imens între fostul și actualul antrenor. Declarațiile lui Dan Petrescu au stârnit furia lui Șumudică

Eșecul cu Jablonec l-a supărat pe Dan Petrescu. Acesta a încercat să explice că echipa nu a fost pregătită, din mandatul lui Șumudică. 

Eu când fac un lot, aleg jucători cu forță. Anul ăsta n-am fost la CFR să fac lotul, iar acum suferim din toate punctele de vedere. N-am început eu pregătirea, n-am făcut eu transferurile. E imposibil să ai un impact rapid. Încerc să repar ce a fost făcut greșit înainte, a spus Dan Petrescu

Replica lui Șumudică nu a întârziat să apară. Fostul rapidist l-a făcut praf pe Bursucul.

Petrescule, am pregătit eu echipa cu Jablonec? Te-a bătut echipa de pe locul 11 în Cehia, păi este normal așa ceva? Nu ai avut tu 3 săptămâni să pregătești echipa? Cum să pierzi cu o asemenea echipă. Tu ai pierdut și la Botoșani, a fost un joc rușinos. Ai ajuns să dai un șut la poartă, de a făcut treabă mare vrabia pe minge până a ajuns la poartă?, a replicat Șumudică.