Gest uluitor al lui Ianis Hagi după ce a scăpat de Covid-19: „Gică Hagi mi-a scris despre asta”

Olteanu Ștefan / 24.09.2021, 11:07

La scurt timp după ce a scăpat de Covid-19, Ianis Hagi a făcut un gest uluitor pentru a se întoarce cât mai repede la Glasgow. Mijlocașul român și-a plătit singur biletul de avion către Scoția. Totul pentru a se întoarce sub comanda lui Steven Gerrard și a intra în cel mai scurt timp în ritmul echipei.

Ianis Hagi, gest uluitor după ce a scăpat de Covid-19. Și-a plătit singur biletul de avion și a plecat în cel mai scurt timp în Scoția

Ianis Hagi nu putea sta departe de teren prea mult timp, iar imediat după ce testul Covid-19 i-a ieșit negativ a recurs la un gest uluitor. El și-a cumpărat din banii lui un bilet de avion către Glasgow și a mers să fie alături de echipa de club. Ajuns marți dimineață în Scoția, Ianis Hagi a apucat să efectueze un singur antrenament sub comanda lui Steven Gerrard, înainte de a fi trimis pe teren în duelul de Cupa Ligii dintre Livingston și Rangers. Ianis a intrat la pauză, la scorul de 0-0, și a făcut diferența în favoarea echipei sale. De doar două minute a avut nevoie pentru a da un nou assist în acest sezon.
Dăruirea lui Ianis Hagi l-a impresionat și pe Ilie Dumitrescu, fostul mare atacant al echipei naționale:

Sunt impresionat de mesajul ăsta, apropo de Ianis. Deci copilul și-a plătit avion personal și a ajuns luni spre marți (n.r – în Scoția), a făcut un singur antrenament și practic, cu un singur antrenament, a intrat 45 de minute și chiar a făcut diferența”, a spus Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu: „Mi-a scris Hagi”

În continuare, Ilie Dumitrescu a spus că a aflat toate aceste detalii chiar de la Gică Hagi. Fostul coleg al „Regelui” din „Generația de Aur” spune că Ianis Hagi a reușit să îi surprindă plăcut inclusiv pe cei de la Rangers cu atitudinea sa. El s-a prezentat în cea mai bună formă la primul antrenament:

E un lucru extraordinar. Nu știam lucrul ăsta. Mi-a scris Hagi. Uite cât își dorește, s-a antrenat aici, a ținut dietă, e profesionist. Au fost surprinși după pauza asta. Bravo lui! Un copil cuminte și cu o educație profesională extraordinară”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Transferul vieții pentru Ianis Hagi e la un pas de a se realiza! Jose Mourinho e pe urmele românului.

Gică Hagi: „S-a dus singur acolo, el și-a dorit asta!”

Ianis Hagi și-a primit felicitările binemeritate și din partea tatălui:

Felicitări lui Ianis, nu mie. Ce treabă am eu? A fost dorit de cei de la club, s-a antrenat cât a putut. A stat acolo, a demonstrat că e un număr 10, care are pasă de gol. Chiar dacă a stat 12 zile în carantină și n-a putut face nimic, în două zile, cât a putut să iasă, a ajuns acolo, s-a dus singur, el și-a dorit asta. Bravo lui.
Iubește fotbalul și arată că e un jucător care progresează și reușește în străinătate într-o țară din Vest în care pretențiile sunt foarte mari. E unul dintre jucătorii importanți ai lui Rangers. Anul trecut a ieșit cel mai bun tânăr jucător al lor. E o echipă care n-a pierdut în tot campionatul și a ieșit cel mai bun.
Eu zic că asta zice multe. E pe drumul cel bun, iubește fotbalul, plătește și avioane ca să joace. I-am scris că sunt mândru de el. Bravo lui! A făcut diferența pentru Rangers în această seară a nu știu câta oară”, a spus Gică Hagi, potrivit aceleiași surse.