Gest uluitor al „zeiței” Nadia Comăneci pentru cel mai important bărbat din viața ei. A pus totul la cale cu Bart Conner

Moldoveanu Camelia 15.06.2022, 10:42
Gest uluitor al „zeiței” Nadia Comăneci pentru cel mai important bărbat din viața ei. A pus totul la cale cu Bart Conner

Nadia Comăneci și Bart Conner și-au unit forțele pentru a pregăti o surpriză uluitoarea. Fiul lor, Dylan, a împlinit pe 3 iunie vârsta de 16 ani. Tânărul este pasionat de un sport cu multă adrenalină.

Dylan, cel mai important bărbat din viața „zeiței” Nadia Comăneci, a primit un cadou superb

Nadia Comăneci a avut grijă ca fiul ei, Dylan, să aibă parte de o experiență de neuitat. Cu puțin timp înainte ca tânărul să împlinească 16 ani a avut ocazia să-și întâlnească idolul. Scott Dixon, un mare pilot din Indycar, îl inspiră pe fiul „Zeiței de la Montreal”.

Dylan l-a avut alături pe tatăl lui, Bart Conner, în această experiență superbă. Cei doi au  mers pe pistă și i-au fost alături lui Scott Dixon.

Pentru că este un mare pasionat al mașinilor de curse am obținut pentru el calitatea de VIP pentru Indy Car 500. Călătoria băieților, Bart și Dylan, a fost una care i-a încântat pe amândoi. Dylan și Bart au fost pe pistă lângă Scott Dixon și mașina lui de concurs”, a dezvăluit Nadia Comăneci, potrivit prosport.ro.

Dylan o face fericită pe Nadia Comăneci

Acesta a încercat să calce pe urmele părinților lui și a practicat pentru o vreme gimnastica, mândrindu-se și acum pe Instagram cu acrobațiile din sală. Ulterior, el a încercat și alte sporturi, însă s-a oprit la cele cu motor.

Dylan are o mare pasiune pentru sporturile extrem. În acest weekend care a trecut a condus, pe un circuit privat, mașina „legends car”, pe care a pilotat-o Bart în tinerețe la cursele de mini raliuri”, a povestit Nadia.

„Zeița” de la Montreal ne-a dezvăluit că nu știe încă dacă fiul ei ar vrea să devină un pilot de curse, cu acte-n regulă. „Nu mi-a spus acest lucru. Nu am am discutat acest aspect cu el. Dar tot ce știu e că-I place foarte mult să facă asta”, a mai spus Nadia, potrivit prosport.ro.

Brat Conner este idolul fiului său

Soțul Nadiei Comăneci este un nume de referință în gimnastica Statelor Unite ale Americii. Brat Conner este singurul gimnast american medaliat cu aur la toate nivelurile de competiții: campion al SUA, campion NCAA, campion la Jocurile Panamericane, campion mondial, campion la Cupa Mondială și campion olimpic în 1984.

La JO, Brat Conner a purtat numărul 75, iar Dylan a considerat că trebuie să ducă acest număr noroc mai departe. Astfel, fiul „Zeiței de la Montreal” și-a ales o caroserie de mașină clasică pe care a adăugat „75” în culorile steagului SUA.

75 este numărul pe care l-a purtat Bart la Jocurile Olimpice. Este un număr de referință pentru el, cât și pentru întreaga familie”, a dezvăluit Nadia Comăneci potrivit aceleiași surse.