Gestul care arată ce echipe de top sunt să plătească 30 de milioane de euro pentru Radu Drăgușin. Impresarul lui s-a dat de gol: „Sunt aici și port discuții”

Sorin Barbu 19.11.2023, 18:01
Gestul care arată ce echipe de top sunt să plătească 30 de milioane de euro pentru Radu Drăgușin. Impresarul lui s-a dat de gol: „Sunt aici și port discuții”

Radu Drăgușin este evaluat de Genoa la 30 de milioane de euro, dar în ciuda prețului mare este curtat de multe echipe, unele extrem de importante. Trei dintre ele sunt din Premier League, iar în ultima vreme jurnaliștii din Anglia au scris că Arsenal a intrat în cursă pentru internaționalul român. Impresarul lui a recunoscut că poartă negocieri intense și a dezvăluit că sunt șanse mari ca jucătorul de 21 de ani să fie protagonistul unui transfer spectaculos. Chiar iarna aceasta!

Radu Drăgușin, urmărit de trei echipe din Premier League și una din Serie A

Radu Drăgușin este internaționalul român de care s-a vorbit cel mai mult în ultimele șase luni. Este titular la Genoa și la echipa națională și are deja o mulțime de oferte. Formația italiană a transmis că jucătorul este de vânzare pentru 30 de milioane de euro, o sumă care poate fi plătită doar de marile formații din Italia și Spania și de grupări din Premier League. Impresarul lui a recunoscut că se poartă deja negocieri și este clar că faptul că naționala României s-a calificat la Campionatul European de Fotbal din anul 2024 îi va grăbi transferul. Iar actele ar putea fi semnate chiar iarna aceasta.

„Dacă continuă așa, nu cred că îl prind nici Europenele. Râdeam cu frate-miu. Îi zic O să stau la Europene cu telefonul în mână să aștept oferte. Și el cică Nu, nu cred că le prinzi. Și cred că are dreptate.

Și cred că are dreptate. Eu sunt la Londra de ceva timp și am întâlniri aproape săptămânale cu echipe importante. Suntem din ce în ce mai aproape”, a declarat impresarul Florin Manea.

Radu Drăgușin a fost tilular în meciul în care România a obținut calificarea la EURO 2024

Radu Drăgușin vrea să joace în Premier League

Echipele care sunt pe urmele lui Radu Drăgușin sunt deja cunoscute. AC Milan, Tottenham, Newcastle și, conform BBC și Arsenal poartă deja negocieri pentru internaționalul român. Impresarul lui a dezvăluit unde se poartă discuțiile, ceea ce poate fi un indiciu privind următoarea destinație.

„Am vorbit cu Newcastle, cu Arsenal, cu Tottenham. Am și mesajele cu ei, conversații. Sunt echipe care întreabă.

Vreau să spun că 100% până în vara viitoare, Radu va juca la un club nu puternic, foarte puternic! La primele 10 din lume. El își dorește în Premier League, dar să știți că Milan îl place foarte mult. Am vorbit cu cei de acolo.

Ei trebuie să se înțeleagă mai întâi cu Genoa, că pretențiile lor sunt foarte mari. Noi avem pe masă o ofertă de prelungire a contractului. Ne-am înțeles, dar am zis că dacă vine un club, care, dacă ne place, vrem să plecăm și să ne lase în jurul la 30 de milioane de euro”, a spus Florin Manea, potrivit Fanatik.

Radu Drăgușin a fost cumpărat de Genoa cu 5,5 milioane de euro de la Juventus, iar în acest sezon a jucat în Serie A în 12 partide reușind un gol și o pasă decisivă.

Urmăriți Playsport.ro și pe