Gestul de șeic al lui Messi pentru colegii și staff-ul Argentinei! Le-a luat telefoane de AUR. Cât a cheltuit

Catinca Giosanu 02.03.2023, 08:36
Gestul de șeic al lui Messi pentru colegii și staff-ul Argentinei! Le-a luat telefoane de AUR. Cât a cheltuit

Lionel Messi, starul şi căpitanul selecţionatei de fotbal a Argentinei, a făcut un gest extraordinar după ce a câştigat Cupa Mondială. Vârful de atac a cumpărat 35 de telefoane placate cu aur de 24 de karate pentru colegii și staff-ul Argentinei.

Lionel Messi, gest uimitor după ce a devenit campion mondial cu Argentina

Lionel Messi nu va uita prea curând ziua de 18 decembrie 2022. Atunci a devenit campion mondial cu Argentina. Mare i-a fost bucuria argentinianului când a pus mâna pe trofeul care măsoară 36,8 cm înălțime și este realizat din 5 kg de aur solid de 18 karate (adică 75% aur) și două inele concentrice de malachit. El a fost atât de bucuros, încât a simțit nevoia să marcheze momentul cu un gest impresionant.

Argentinianul a achiziționat 35 de telefoane inteligente pentru echipa sa câștigătoare a Cupei Mondiale și pentru staff-ul acesteia. Și ca iPhone-rile să fie cu totul speciale, el a cerut ca dispozitivele să fie placate cu aur de 24 de karate. În plus, fiecare telefon are gravate pe el numele jucătorului, numărul și logo-ul naționalei Argentinei, după cum arată The Sun.

Lionel a vrut să facă ceva special și strălucitor pentru a sărbători momentul său cel mai mândru.”, a spus o persoană din anturajul fotbalistului, conform publicației anterior menționate.

Câți bani a plătit Messi pentru cele 35 de iPhone-uri placate cu aur

Messi are o avere colosală și nu se uită la bani când vine vorba de cadouri pentru cei dragi lui. Atacantul argentinian a scos din buzunare aproximativ 200.000 pentru cele 35 de iPhone-uri placate cu aur pe care le-a dăruit coechipierilor săi și personalului care face parte din staff-ul Argentinei.

Pentru oamenii de rând, achiziţionarea unui iPhone de ultimă generație nu pare o misiune ușoară. Device-ul costă undeva la 1.300 de euro. Atunci când e şi personalizat și îmbrăcat în aur, acelaşi dispozitiv costă undeva la 5.700 de euro, echivalentul a 30.000 de lei!

”Am dorit atât de mult acest trofeu încât nu-mi vine să cred…”

Lionel Messi și-a atras două milioane de urmăritori după ce a devenit campion mondial cu Argentina. Superstarul internațional este una dintre cele mai urmărite persoane de pe Instagram, cu 436 milioane de fani. Când postează câte o fotografie, el reușește să atragă o mulțtime de reacții și comentarii și face bani frumoși din Instagram.

O singură postare a argentinianului valorează o avere. Când a postat imaginea cu singurul trofeu major care lipsea din palmaresul său, starul lui PSG peste 45 de milioane de like-uri.

Am visat asta de atâtea ori, am dorit atât de mult acest trofeu încât nu-mi vine să cred…”, a scris Messi pe Instagram, după ce a cucerit prima sa Cupă Mondială de fotbal, în Qatar, unde a condus echipa ţării sale la victorie în finala cu Franţa, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, după 3-3 la finalul prelungirilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe