Gestul făcut de Ion Țiriac pentru Sorana Cîrstea, în fața tuturor: „De aici văd mai bine”. Sportiva se iubește cu fiul miliardarului

Catinca Giosanu 30.05.2023, 13:17

Ion Țiriac i-a șocat pe toți după ultima decizie luată. Miliardarul român a redevenit antrenor de dragul Soranei Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac. Omul de afaceri a fost surprins în timp ce îi dădea indicații jucătoarei profesioniste.

Ion Țiriac i-a surprins pe toți

Sorana Cîrstea a devenit jucătoare profesionistă de tenis, iar la 17 ani juca prima sa finală WTA la Budapesta, pierdută la Gisela Dulko. Sportiva născută la Târgoviște a schimbat mai mulți antrenori în ultimii ani.

Sorin Erlic, primul antrenor al Soranei Cîrstea, își amintește că, după primele luni, și-a dat seama că ea are un mare potențial.

Au adus-o părinții aici, la terenurile de la CS Târgoviște, când era foarte mică, nu împlinise încă 5 ani. A început cu un fost elev de-al meu, Ferenț Bartiș pentru că eu atunci eram ocupat cu grupele de performanță. Și am preluat-o pe la 6 ani.

Încă de la început mi s-a părut o fetiță cu foarte multe calități. Era atentă, se putea lucra ușor cu ea. Am zis după primele luni că va ajunge mare.

Era foarte muncitoare, nu ceda. Nu împlinise 7 ani și, la un antrenament în sală, am schimbat cu ea o mie de mingi fără să greșească. E ceva special.”, spunea în urmă cu ceva timp primul antrenor al Soranei Cîrstea.

Ce sfaturi i-a dat magnatul român sportivei din Târgoviște

Astăzi, Sorana Cîrstea se antrenează cu Ion Țiriac. Influentul om de afaceri i-a dat indicații marii noastre campioane la o sedință de pregătire la care a asistat și Ion Alexandru Țiriac.

Mulțumesc că ați venit!”, i-a spus Sorana Cîrstea fostului jucător de tenis, care a cucerit, în urmă cu 45 de ani, Open-ul Franței ca antrenor al legendarului argentinian Guillermo Vilas.

Ion Țiriac a urmărit în ce jumătate a terenului se va poziționa Cîrstea, motiv pentru care a schimbat locul de vizionare cu unul în partea opusă a singurei tribune existente pe arenă. După ce a văzut că jucătoarea din Târgoviște a ales terenul pe care se instalase Ion Țiriac jr, miliardarul român s-a întors pe bancheta pe care se așezase inițial.

Nu doriți să veniți pe teren?”, l-a întrebat rivala Simonei Halep pe Ion Țiriac.

Răspunsul celui care deține complexul Stejarii Contry Club nu a întârziat să apară

De aici văd mult mai bine.”, a răpsuns elegant omul de afaceri.

Accelerează și apoi recuperează terenul!”, a strigat magnatul român, după ce Sorana a plecat de lângă el.

În fața să lovești mingea!”, a insistat Țiriac, conform prosport.ro.

Pe parcursul antrenamentului Soranei Cîrstea, Ion Țiriac a stat pe scaunul arbitrului din lungul liniei de fund.

Urmăriți Playsport.ro și pe