Gestul fostei soții a lui Ion Ion Țiriac, după divorțul de actualul iubit al Soranei Cîrstea! S-a întors unde îi este cel mai bine (FOTO)

Simion Andrei 29.06.2021, 10:32

În momentul în care devenea oficială, relația dintre Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac se transforma într-un punct de atracție pentru presa mondenă. La fel s-a întâmplat și când cei doi au decis să divorțeze. Separarea fiului lui Ion Țiriac de fiica Anastasiei Lazariuc a fost întoarsă pe toate fețele, Puțini sunt însă cei care au aflat amănunte despre gestul fostei soții a lui Ion Ion Țiriac după divorțul de actualul iubit al Soranei Cîrstea.

La scurt timp după pronunțarea oficială a despărțirii, Ileana a plecat din România. Vădit afectată de eșecul în căsnicie, frumoasa brunetă a plecat departe de București.

Gestul fostei soții a lui Ion Ion Țiriac după divorțul de actualul iubit al Soranei Cîrstea

La adăpostul unui confort financiar oferit de tatăl copiilor săi, Ileana Lazariuc a luat drumul „pribegiei”. De fapt, Ileana Lazariuc a trăit pentru o bucată de timp în Dubai. Acolo a așteptat-o una dintre cele mai bune prietene ale sale. Mădălina Popa, fosta soție a lui Bogdan Stelea se afla în Orient de mai multă vreme.

Ileana Lazariuc a trecut peste dificultatea divorțului de Ion Ion Țiriac alături de amica sa. Mai mult, bruneta a revenit într-o industrie dragă sufletului ei. Cea a modelling-ului. Frumoasa de peste Prut și-a reluat vechile activități și se bucură de mare succes inclusiv acum.

Ion Ion Țiriac și-a găsit perechea. Ileana Lazariuc nu s-a afișat cu nimeni

După separarea celor doi, Ion Ion Țiriac și-a găsit alinarea în brațele Soranei Cîrstea, cunoscuta jucătoare de tenis a României. Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac și-au recunoscut de curând relația. Totuși, legătura dintre ei datează de mai multă vreme, însă niciunul dintre amorezi nu s-a grăbit să declare oficial că se află într-o relație.

În schimb, Ileana Lazariuc nu a fost depistată cu niciun partener de la divorțul de Ion Ion Țiriac. Chiar dacă apropiații vedetei spun că nu a dus lipsă de pretendenți, nimeni nu a reușit să o „descopere” cu vreun iubit oficial.

Divorț surpriză

Ileana Lazariuc primește o sumă importantă de bani din partea lui Ion Ion Țiriac. Cei doi au împreună doi băieți. Relația dintre Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac s-a încheiat în urmă cu mai mulți ani. Divorțul a fost anunțat printr-o declarație comună:

Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum doi ani. Nu exisă secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și de discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri, fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate”, este declarația celor doi.

Urmăriți Playsport.ro și pe