Gestul neașteptat făcut de mama lui David Popovici pe aeroportul Henri Coandă

Giosanu Catinca 07.09.2022, 06:03
Gestul neașteptat făcut de mama lui David Popovici pe aeroportul Henri Coandă

David Popovici și-a pus fanii pe gânduri. Înotătorul român nu s-a întors de la Lima alături ceilalţi colegi din lotul de nataţie. El a ales să rămână în continuare în capitala Provinciei Lima pentru a se relaxa după ce a scris istorie pentru România în nataţia mondială.

Mama lui David Popovici, gest uimitor

Mama lui David Popovici nu a făcut deplasarea la Lima. În schimb, i-a așteptat pe ceilalţi membri ai lotului de nataţie care au participat la Campionatul Mondial de nataţie de juniori la aeroport. Femeia a ținut neapărat să îi felicite pe colegii fiului ei.

Mama lui David Popovici a fost imediat observată de Dragoş Luscan, preparatorul fizic al campionului mondial. El s-a oprit în dreptul femeii, care l-a îmbrățișat. Momentul a fost surprins de camerele de luat vederi.

Unde se află în aceste momente fantasticul David Popovici

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație, a confirmat că David Popovici a rămas în vacanță.

Nu este surpriză, surpriză este că reuşeşte să înoate acel timp la 100 de metri: 47 curat. Asta este surprinzător. El nu oboseşte. Este o echipă unită nu doar în rândul sportivilor, ci şi în rândul părinţilor. Ei vorbesc, se sfătuiesc. Asta contează. Cred că lucrurile acestea trebuie să facă parte din orice sport. Este o echipă de neoprit. Cu siguranţă, în vacanţă, David Popovici va merge cu bicicleta.”, a subliniat Camelia Potec.

Sportivul legitimat la Dinamo a transmis și el un mesajul după succesul de la Lima.

Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și susținerea pe care ne-ați arătat-o de fiecare dată! Sunt fericit pentru că parcurg acest drum alături de voi și mândru să pot reprezenta România. Să ne bucurăm împreună de călătorie.”, a scris dublul campion mondial și european pe contul oficial de socializare.