Gheorghe Hagi, aproape să-l lase pe Gigi Becali fără un om de bază de la FCSB. Declarațiile scot la suprafață adevărul din culise

Octavian Vasilescu 18.02.2022, 07:04
Gheorghe Hagi, aproape să-l lase pe Gigi Becali fără un om de bază de la FCSB. Declarațiile scot la suprafață adevărul din culise

Mijlocașul Valentin Gheorghe (25 de ani) a fost transferat de FCSB în luna septembrie, dar înainte să semneze cu vicecampioana României a fost aproape să ajungă la Farul Constanța.

Fostul mare internațional Ilie Dumitrescu (53 de ani) a dezvăluit că managerul și patronul clubului Farul Constanța, Gheorghe Hagi (57), l-a dorit pe Valentin Gheorghe.

Valentin Gheorghe a ajuns la FCSB, dar a fost aproape să semneze cu Farul

Hagi a renunțat la transfer pentru că Valentin Gheorghe a cerut un salariu mare pentru ce oferă Farul Constanța în acest moment. Fostul jucător de la Astra Giurgiu a cerut circa 15.000 de euro pe lună, iar „Regele” a refuzat să-i ofere acești bani pentru a nu strica echilibrul din club.

„Stăteam cu Gică Hagi la masă și avea el o listă și spunea: uite, aș vrea să-l iau pe jucătorul cutare, ar fi extraordinar să-l iau. De exemplu, pe Vali Gheorghe. Asta era în vară.

Și când a intrat în discuții, nu a putut să plătească o sumă de transfer pentru Vali Gheorghe, nu a putut să-i plătească salariul, pentru că nu putea plăti altui jucător. Se limitează la ce se poate plăti, ca să fie stabilitate financiară.

Și uite că se luptă la play-off. Dar n-a luat un jucător cu 15.000 de euro salariu pe lună. Dar sunt echipe care fac eforturi, între ghilimele, că nu fac eforturi, semnează acolo.

Păi gândiți-vă că au fost mulți jucători în situația să renunțe la bani ca să poate să plece din nenorocirea asta de la Mediaș. Cum să ai cheltuieli mai mari decât venituri?”, a declarat Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

FCSB a plătit 150.000 de euro pentru transferul lui Valentin Gheorghe

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, a plătit 150.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Valentin Gheorghe de la Astra Giurgiu.

Valentin Gheorghe a ajuns la FCSB în cele din urmă, unde s-a acomodat imediat. Fostul jucător de la Astra Giurgiu a strâns până acum 18 meciuri oficiale în tricoul FCSB-ului, pentru care a marcat 7 goluri. Valentin Gheorghe și-a trecut în cont și 12 pase de gol.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de, cota de piață a mijlocașului Valentin Gheorghe se ridică la 1 milion de euro.