Hagi e în al nouălea cer, după victoria împotriva oltenilor: ”Ne place acolo, pe primul loc”

Iosif Pintilie 06.02.2023, 22:34
Hagi e în al nouălea cer, după victoria împotriva oltenilor: ”Ne place acolo, pe primul loc”

Farul Constanța s-a impus în duelul cu Universitatea Craiova și, profitând de eșecul CFR-ului cu FCSB, a redevenit lider în Superligă. Reușita vine ca un cadou pentru Gheorghe Hagi, care a împlinit ieri 58 de ani.

Ce a spus Gheorghe Hagi, după egalul cu Farul Constanța

Gheorghe Hagi s-a declarat fericit după succesul cu Craiova, fiind de părere că echipa lui a controlat primele 6 de minute ale meciului. În același timp, ”regele” s-a plâns de absența lui Denis Alibec.

”60 de minute am jucat foarte bine, am dominat, ne-am impus. După aceea, au venit cu schimbări foarte bune, noi am scăzut puțin, e greu să ții presiunea 90 de minute. A venit acel gol și ne-a dat puțin înapoi, Craiova are jucători de calitate.

Ne-a lipsit Denis, e stângaci, am pus în locul lui un copil bun, de 2005. Un băiat foarte bun. Ne place acolo, pe primul loc, mai ales mie, vreau să le transmit și lor. Ei mă cunosc. Azi am avut o discuție foarte bună, ieri nu am avut un antrenament bun, nu ne-a ieșit și a trebuit să venim astăzi la stadion.

Larie bate foarte bine penalty-urile. Important e că am câștigat. Șase puncte importante, cu FCSB și Universitatea Craiova, două echipe foarte bune, ne vom întâlni din nou în play-off. Echipa care va avea constanță, care va fi în formă în play-off, aceea va câștiga titlul.

Ieri am petrecut puțin, mi-am adus aminte de părinții care m-au adus pe lume, datorită lor sunt unde sunt. Le-am mulțumit, la fel familiei, soției, copiilor. La Constanța e un proiect de 5 ani, minimum. Vrem să creăm ceva stabil, puternic”, a spus Hagi.

Urmăriți Playsport.ro și pe