Ghinion teribil pentru Alexandru Maxim. A ratat transferul la o formație de Liga Campionilor. Care a fost motivul

Giosanu Catinca / 23.06.2021, 15:05
Ghinion teribil pentru Alexandru Maxim. A ratat transferul la o formație de Liga Campionilor. Care a fost motivul

Alexandru Maxim pare urmărit de ghinion. Internaționalul român și-a pierdut strălucirea. Totul, din cauză că a ratat transferul la o formație de Liga Campionilor. Care a fost motivul pentru care înțelegea a căzut?

Ghinion teribil pentru Alexandru Maxim

Alex Maxim, fotbalist român care a ajuns în Turcia la insistențele lui Marius Șumudică, pe vremea când era antrenorul celor de la Gaziantep, și a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din Super Lig, a ratat transferul carierei.

Despre mijlocașul în vârstă de 30 de ani s-a tot spus că a atras atenția celor mai importante formații din Super Lig. Acestea voiau să-l transforme pe internaționalul român, în următoarea perioadă. Printre cele interesate de fotbalistul român s-au aflat cele mai importante formații din campionatul Turciei – Trabzonspor, Galatasaray și Beșiktaș. Din anumite motive însă, transferul său nu s-a mai concretizat.

A ratat transferul la o formație de Liga Campionilor

În primă fază, Alexandru Maxim s-a dovedit a fi un transfer extrem de inspirat pentru Beşiktaş. Românul a impresionat în tricoul lui Gaziantep, iar prestaţiile sale l-au adus în atenţia campioanei din ”Ţara Semilunei”. Interesul lui grupării din Turcia pentru Maxim nu e nou, fotbalistul fiind dorit de mai mult timp de Sergen Yalcin în tricoul ”Vulturilor”.

Antrenorul Beşiktaşului, Sergen Yalcin, îl urmăreşte de mult timp pe numărul 10 al lui Gaziantep. Sergen Yalcin, care a negociat cu clubul său pentru prelungirea contractului, a dorit şi ca Maxim să fie transferat. Antrenorul de succes, care nu este mulţumit de performanţele lui Mensaj şi Ljajic, crede că Alexandru Maxim va rezolva problemele în acea zonă.”, au scris jurnaliștii de peste hotare.

Care a fost motivul

Jurnaliștii din străinătate au relatat, în weekend, că Beşiktaş a accelerat procesul de transfer al lui Alexandru Maxim.

Beşiktaş se pregăteşte să facă o ofertă oficială pentru Alexandru Maxim.”, arată site-ul olaymedya.com

Sursa anterior citată mai scrie că şefii lui Gaziantep FK au cerut nu mai puţin de trei milioane de euro pentru a fi de acord să se despartă de starul echipei. Șefii lui Beşiktaş, campioana Turciei, nu au fost însă de acord cu propunerea lui Sergen. Prin urmare, transferul lui Maxim a picat.

Pe lista celor de la Beşiktaş s-au mai aflat și alți jucători români. În ceea ce îl privește pe Maxim, acesta mai are contract cu Gaziantep FK încă un an de zile.