Giani Kiriță îl „aplaudă” pe Ahmed Bani după ce a numit-o „clonă” pe CSA: „Este doar o singură Steaua!”. Exclusiv

Cosmin Olteanu 17.05.2023, 13:48
Giani Kiriță îl „aplaudă” pe Ahmed Bani după ce a numit-o „clonă” pe CSA: „Este doar o singură Steaua!”. Exclusiv

Giani Kiriță îl „aplaudă” pe Ahmed Bani după ce a numit-o „clonă” pe CSA. Fostul căpitan al lui Dinamo a vorbit, în exclusivitate, pentru PlaySport, despre scandalul de la finalul meciului Dinamo – CSA Steaua, care a contat pentru etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 2.

La finalul meciului de pe „Arena Națională”, la flash-interviu, mijlocașul lui Dinamo, Ahmed Bani, a numit-o „clonă” pe CSA Steaua, într-un conflict verbal cu Cristian Balgiu, mijlocașul „militarilor”.

Giani Kiriță îl „aplaudă” pe Ahmed Bani după ce a numit-o „clonă” pe CSA

Giani Kiriță a avut numai cuvinte de laudă pentru Ahmed Bani, după ce „i-a pus la punct” pe cei de la CSA Steaua. Acesta spune că s-a regăsit în tânărul jucător al lui Dinamo.

Totodată, fostul „câine” a declarat faptul că, în opinia sa, FCSB este adevărata Steaua.

„Un meci bun făcut de Dinamo, un meci pentru moralul jucătorilor. Până la urmă, jucătorii aceștia aveau nevoie să vadă ce înseamnă o atmosferă încinsă de derby, să se călească, dar eu sunt rezervat. Totuși, este un meci de Liga 2 și, oarecum, am avut inima strânsă. Eu vreau s-o văd pe Dinamo acolo unde îi este locul, să joace cu Steaua în Liga 1. Dar, pentru jucători, experiența a fost destul de bună.

Eu zic că este doar o singură Steaua. O echipă care nu are drept de promovare și doar stă acolo… nu știu ce echipă esta asta.

E o reacție bună (n.r. a lui Ahmed Bani), după meci, adrenalina la maxim… A reacționat bine. (n.r. bănuiesc că ți-a adus aminte de tine) Da, oarecum (n.r. râde), Dar sunt rezervat, pentru că este un meci de Liga 2 și nu-mi cade bine. Acest derby îl vreau în Liga 1, cu o echipă care să emită pretenții. Faptul că sunt reacții și jucătorii pun suflet pentru Dinamo, mă bucură tare”, a declarat Giani Kiriță, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Giani Kiriță: „Ce facem dacă prmovăm?”

Giani Kiriță spune că s-ar bucura dacă Dinamo ar reveni în Superliga. Însă, se teme de faptul că echipa roș-albă nu ar putea să se descurce, din punct de vedere financiar, în primul eșalon.

„E un pas în față pentru Dinamo. Este foarte bine faptul că avem șanse de a promova. M-aș bucura tare mult să promovăm. Dar întrebarea mare pentru mine este: Ce facem dacă prmovăm? Ce facem mai departe? (n.r. crezi că vor fi probleme cu banii în Superliga?) Cu siguranță, pentru că Liga 1 este Liga 1. Ai nevoie de bani, ai nevoie de investiții, de jucători… Nu vrem să pățim ce am pățit în anii trecuți, când eram ciuca bătăilor, când ne băteau echipele mici. M-aș bucura tare mult să fie proiectul acesta, adică promovarea, apoi investiție masivă în jucători”, a încheiat Giani Kiriță.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 3 în play-off-ul Ligii 2, cu 46 de puncte obținute.

Urmăriți Playsport.ro și pe