Gică Hagi a făcut spectacol după meciul de la Craiova. “Titlul se joacă săptămâna viitoare. Eu nu mă las ca alții”

Radu Bordei 14.05.2023, 10:16
Gică Hagi a făcut spectacol după meciul de la Craiova. “Titlul se joacă săptămâna viitoare. Eu nu mă las ca alții”

Gică Hagi a fost supărat la finalul meciului cu Craiova, dar și-a revenit repede și este mai încrezător ca niciodată că Farul va lua titlul. Acest lucru va veni chiar după meciul direct, cu FCSB. Regele și-a ironizat și rivalii, care s-au tot plâns de arbitraje, în utlima perioadă.

Gică Hagi a făcut spectacol la conferința de presă. „Nu mă retrag ca alții”

Managerul Farului s-a declarat mulțumit de remiză, mai ales că a fost obținută în condiții foarte grele. Eliminarea lui Alibec a încurcat rău liderul, care a rezistat unui adevărat asediu în repriza secundă. Craiova a marcat doar un gol, acela dintr-un penalty contestat de Hagi.

Eu nu cred că a fost o intensitate mare, care să ducă la acordarea unui penalty. Așa cred eu, am jucat și eu fotbal, pot să am o părere. Eu o spun pertinent, nu mă las ca alții care amenință mereu că pleacă. Eu nu mă las că îmi place fotbalul.

Suferim, dar trebuie să avem puterea de a ieși din aceste momente. O să avem jucători lipsă, dar asta nu contează. Suntem la mâna noastră. trebuie să fim mai buni decât adversarul și să câștigăm meciul. Cred că se joacă săptămâna viitoare, vom câștiga. Așa cred eu, a punctat Hagi

A început duelul cu FCSB. Ce a răspuns Meme Stoica

Declarația lui Hagi l-a înfuriat pe Meme Stoica, președintele FCSB-ului. „Se duce după minge și îi lovește gheata lui Koljic, e evident. Reține, jocul nu se oprise și clar i-a spus în cască: ‘Băi, vezi că acolo e penalty clar!’. E evident. Cum adică nu e penalty? Eu la primul nu am văzut nimic, dar ăsta e penalty clar”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Universitarea Craiova – Farul Constanța s-a termina 1-1 după un meci incredibil. Alibec a ratat un penalty după care a fost eliminat, iar dobrogenii au jucat o repriza a doua în infenrioritate numerica. Mateus și Ivan au marcat golurile partidei.

În luptă directă pentru titlu, Farul și FCSB se vor întâlni etapa viitoare, la Ovidiu, în derby-ul campionatului. Dobrogenii sunt pe primul loc în Superliga, cu 47 de puncte, urmată de FCSB, cu 43 de puncte și CFR Cluj, cu 39 de puncte. Ultimele două echipe au un meci mai puțin jucat.

Urmăriți Playsport.ro și pe