Gică Hagi a primit prima ofertă pentru Mazilu. Un club din Anglia a pus banii jos pentru transferul fotbalistului

Alex Matei 19.03.2023, 12:46
Gică Hagi a primit prima ofertă pentru Mazilu. Un club din Anglia a pus banii jos pentru transferul fotbalistului

Gheorghe Hagi, ”Regele fotbalului românesc”, este pe cale să încheie încă o afacere bănoasă. Antrenorul-finanțator al celor de la Farul Constanța a primit o ofertă importantă pentru Adrian Mazilu. De altfel, aceasta este prima ofertă care vine pe numele fotbalistului care a „explodat” în actualul sezon din Superliga. La ce echipă ar putea ajunge jucătorul român.

Gheorghe Hagi, ofertă nebună pentru Adrian Mazilu

Gheorghe Hagi are mai șanse să dea o lovitură financiară de proporții. Tehnicianul român a fost contactat de către cei de la Crystal Palace.

Colegii de la prosport.ro titrează că reprezentanții formației care joacă meciurile de acasă pe Selhurst Park sunt convinși că Adrian Mazilu ar putea avea un viitor în cel mai puternic campionat din lume și s-au arătat dispuși să achite suma de 1.8 milioane de euro pentru a-l achiziționa.

”Mazilu nu este de vânzare”

Adrian Mazilu are cifre extraordinare în actuala stagiune. Nu se știe dacă fotbalistul român vrea să plece în străinătate. Cert este că antrenorul celor de la Farul Constanța nu este dispus să renunțe la serviciile sportivului care joacă ca extremă dreaptă la echipa de la malul mării.

Sursa citată mai arată că un eventual acord până la finalul acestui sezon i-ar distrage atenția și concentrarea tânărului jucător.

Hagi este mai mult ca sigur că pe numele lui Mazilu vor urma oferte mai generoase, în cazul în care jucătorul va deveni campion cu Farul Constanța și dacă va fi convocat la echipa națională de fotbal a României.

Depinde dacă Gică Hagi va avea liniștea să nu îl vândă pe Adrian Mazilu imediat. Dacă îl mai ține doi ani și dacă ajunge să joace pentru naționala României, la ce calități are, poate fi transferat pe 10-12 milioane de euro.”, a reacționat Dinu Gheorghe, potrivit sursei anterior menționate.

Urmăriți Playsport.ro și pe