Gică Hagi, anunț-șoc despre Farul: „Nu e echipa mea”

Cosmin Olteanu 06.08.2023, 15:47
Gică Hagi, anunț-șoc despre Farul: „Nu e echipa mea”

Gică Hagi a făcut un anunț-șoc despre Farul.

Gică Hagi deține 89,90% din acțiunile Farului Constanța și, totodată, este antrenorul formației de la malul mării.

Gică Hagi, anunț-șoc despre Farul

Gică Hagi susține că nu îi place să se ocupe și de partea administrativă, motiv pentru care, în viitor, plănuiește să devină acționar minoritar și să dețină doar 10% din acțiuni.

„Eu am partea mea din acţionariat, eu deţin acţiuni, dar nu e echipa mea, e echipa Dobrogei. Eu antrenez… Un lucru nu-mi place, că eu sunt şi acţionar, şi manager tehnic, lucru care nu-mi convine, punct! Nu doresc să se meargă pe termen lung cu lucrul ăsta. Nu ştiu ce va fi, dar ceva în viitorul apropiat trebuie să se întâmple.

E meseria mea, fac fotbal de când m-am născut şi mă identific cu meseria mea, dar nu mă identific cu partea cealaltă. Că s-a întâmplat şi s-a ajuns la acest lucru, da, dar e clar că pe viitor acolo trebuie să schimbăm lucrurile, în viitorul apropiat.

Vreau doar să fiu antrenor, manager, să-mi fac meseria mea şi să conduc echipa. Cu 10% (n.r. vrea să rămână în acţionariatul Farului), dar nu mai vreau, nu mi-a plăcut niciodată partea de preşedinte, vicepreşedinte, să comande, partea administrativă. Nu mi-a plăcut niciodată!

Mi-a plăcut partea tehnică, acolo vreau să rămân şi asta voi face pe viitor. Îmi văd de drumul meu pe partea tehnică”, a declarat Gică Hagi, pentru Fanatik.

Ciprian Marica: „Dorim să găsim 10 parteneri”

„S-ar putea să aveţi surprize plăcute, suntem în discuţii cu anumite companii, cu anumiţi parteneri, care vor să cumpere acţiuni şi să vină lângă echipă.

Dorim să găsim 10 parteneri, suntem doi deja (n.r. Hagi şi Marica), mai vrem opt pentru a ne îndeplini visul de a avea 10 acţionari, care să ţină echipa. Un pilon poate fi chiar primăria, am avut discuţii să cumpere acţiuni la Farul”, spunea Ciprian Marica, recent, despre planurile de viitor ale Farului.

Urmăriți Playsport.ro și pe