Gică Hagi are un obiectiv clar trasat la Farul Constanța: „Trebuie să producem rezultate dacă vrem să ne gândim la o participare în Europa”

Moldoveanu Camelia 31.03.2022, 17:25
Gică Hagi are un obiectiv clar trasat la Farul Constanța: „Trebuie să producem rezultate dacă vrem să ne gândim la o participare în Europa”

Farul Constanța și FC Voluntari se confruntă sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 17:30, iar Gică Hagi nici nu vrea să audă de un eșec. Antrenorul „marinarilor” cere rezultate pozitive în următoarele partide pentru ca o participare în Europa să devină un vis împlinit.

Gică Hagi își dorește ca Farul Constanța să câștige cu Voluntari, Pitești și Universitatea Craiova pentru a se putea gândi la o participare în Europa

Din nefericire pentru „marinari”, în meciul tur cu Voluntari au pierdut cu 1-0, asta după ce Ionuț Gheorghe a înscris în minutul 65. Gică Hagi nu vrea să mai audă de încă un eșec și le cere jucătorilor să câștige următoarele meciuri. Miza cea mare este participare în Europa.

Este o perioadă în care trebuie să producem rezultate, dacă vrem să ne gândim la o participare în Europa. În cele două deplasări, la Voluntari și Pitești, și acasă cu Craiova. Când zic rezultate bune, zic să câștigăm meciurile pentru a aspira la mai mult. Sper ca și jucătorii să înțeleagă acest lucru și să vorbim la finalul celor trei jocuri că am jucat bine și am adus multe puncte.

Lotul, cum v-am spus, încercăm să vedem cât au jucat fiecare la echipa națională. Avem și un meci cu Farul 2, vineri. Vom lua mai puțini tineri cu noi, de această dată. Doar cei 18 care pot fi bancă. Restul se vor duce la Farul 2, pentru că au un meci important acasă, pentru că trebuie câștigat. Trebuie să ne calificăm în play-off și să vedem ce putem face și încercăm promovarea”

Inspirație, acesta este cuvântul cheie invocat de „Rege”

Gică Hagi speră ca atât el, cât și elevii săi, să aibă parte de inspirație. Tehnicianul speră într-o victorie cu voluntari, cu toate că este conștient de faptul că „marinarilor” nu o să le fie deloc ușor împotriva ilfovenilor:

”După această pauză competițională încercăm să strângem rândurile. Încercăm să câștigăm meciul din deplasare, la o echipă care a făcut un campionat foarte bun. Cred că cu ei, ultima oară acasă, am jucat foarte bine. Nu la fel de bine am jucat în deplasare, când am luat bătaie.

Avem două meciuri în care să analizăm foarte bine și să vedem lucrurile care s-au făcut bine și care nu. Sper ca de această dată să mergem la Voluntari și să câștigăm acest meci. Nimic nu e ușor în viața, dar depinde de noi. Sper să fiu inspirat la echipa pe care o voi face. Jucătorii să fie inspirați pe terne și să venim cu cele trei puncte acasă”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.