Gică Hagi în prim plan pe 26 martie, la ziua de gală a lui Glasgow Rangers. Va face echipă cu Luis Figo și Roberto Carlos

Olteanu Ștefan / 20.03.2022, 09:29
Gică Hagi în prim plan pe 26 martie, la ziua de gală a lui Glasgow Rangers. Va face echipă cu Luis Figo și Roberto Carlos

Pe 26 martie 2022, clubul de fotbal Rangers va sărbători a 150-a aniversare, iar Gică Hagi va fi în prim-plan la ceremonie, alături de alte câteva legende ale fotbalului mondial. Scoțienii vor organiza un meci caritabil între legendele clubului de pe Ibrox și legendele fotbalului mondial. Iar din această a doua echipă vor face parte nume răsunătoare ca Gheorghe Hagi, Luis Figo, Roberto Carlos, Roy Makaay sau Robert Pires.

„Mă duc să îmi văd copilul și joc și un meci caritabil, să vă dacă mai pot să alerg”. Gică Hagi, în prim-plan pe 26 martie, la ziua de gală a lui Rangers

Gică Hagi profită de pauză generată de meciurile echipelor naționale și pleacă într-o scurtă vacanță în Scoția, unde va fi în prim-plan, pe 26 martie, la ziua de gală a clubului Rangers.
Fiul său, Ianis, este legitimat la formația scoțiană, însă vizita lui Gică Hagi pe Ibrox nu i se datorează doar fiului. El a fost invitat în cadrul unei ceremonii speciale, care are ca scop aniversarea a 150 de ani de la înființarea clubului Rangers. Fondată în luna martie a anului 1872, Rangers este una dintre cele mai vechi echipe de fotbal din întreaga lume, iar gala pregătită de scoțieni se anunță a fi cu totul specială. Printre altele, pe stadionul echipei se va organiza în weekend-ul viitor și un meci caritabil.

„Weekend of Legends” se va numi gala respectivă și va pune față în față două echipe de elită. De o parte se va afla un „prim 11” format din legendele lui Rangers, iar de cealaltă parte se va afla un „prim 11” format din legende ale fotbalului mondial. Iar invitații sunt cu adevărat de gală!
În echipa scoțienilor vor evolua Giovanni van Bronckhorst, actualul antrenor de la Rangers, dar și alte nume uriașe precum Paul Gascoigne, Kris Boyd, Michael Mols, Sasa Papac sau Nikica Jelavic.
În schimb, în echipa legendelor din fotbalul mondial, Gică Hagi, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, va fi coechipier cu jucători ca Luis Figo, Roberto Carlos, Roy Makaay sau Roberto Carlos.

Excursie cu dublă miză pentru Gică Hagi

Actualul antrenor al Farului Constanța se bucură de această scurtă vacanță pentru că va avea și ocazia să își revadă fiul, care se recuperează în Glasgow după intervenția chirurgicală de ligamentoplastie pe care a suferit-o.

A venit vacanța, mă duc să îmi văd copilul, pe băiatul pe care nu l-am văzut de când s-a accidentat, a avut un ghinion extraordinar de mare. Mă duc să îl văd, să stau câteva zile și cu el.

Mă duc să joc și un meci caritabil, să văd dacă mai pot să alerg sau să dau în minge, mai am o săptămână și pentru mine, după aia să alerg și să dau în ale noastre”, a declarat Gică Hagi, după Farul Constanța – CFR Cluj 0-0.

Farul are următorul meci programat abia pe 2 aprilie, în compania lui FC Voluntari. Până atunci, competiția internă ia o pauză, deoarece urmează meciurile echipelor naționale. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu vor juca două amicale cu Grecia și Israel, pe 25, respectiv 29 martie. Tavi Popescu și Drăgușin, convocați în premieră la echipa națională! Lotul complet pentru debutul din Ghencea!