Gică Hagi mai bifează un meci de cinci stele. „Regele” va juca alături de Figo și Roberto Carlos contra legendelor lui Rangers

Gabriel-Alexandru Ioniță / 29.12.2021, 15:44
Gică Hagi mai bifează un meci de cinci stele. „Regele” va juca alături de Figo și Roberto Carlos contra legendelor lui Rangers

Gică Hagi este fără îndoială unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile. Astfel, nu este de mirare că „Regele” este invitat constant la diferite meciuri demonstrative.

Gică Hagi, invitat la un eveniment de gală la Glasgow

După ce a fost primul invitat anunțat de Adrian Mutu pentru meciul său de retragere din vara acestui an, Hagi a mai primit o invitație de gală. Antrenorul și acționarul majoritar al celor de la Farul Constanța a fost invitat de cei de la Rangers, echipa fiului său Ianis, să participe la „Weekend-ul Legendelor”.

Acest eveniment va avea loc în martie 2022  cu ocazia celei de-a 150 aniversare a clubului din Glasgow. Oficialii „protestanților” consideră că sunt primul club important din Europa care a ajuns la această bornă și din acest motiv vor organiza acest eveniment.

„Regele” va face parte din echipa lumii

Astfel, foștii jucători care vor participa vor fi împărțiți în două echipe. Pe de-o parte vor fi legendele celor de la Rangers, iar de cealaltă parte vor fi foste staruri internaționale, printre care se va număra și Gică Hagi. Căpitanul selecționatei lumii va fi portughezul Luis Figo.

De cealaltă parte, din echipa legendelor lui Rangers vor face parte actualul antrenor al echipei, Giovanni van Bronckhorst, Paul Gascoigne sau Kris Boyd.

În comunicatul emis de cei de la Rangers se specifică și faptul că după acest meci va fi organizată o cină de gală în cinstea invitațiilor.

Rangers Football Club va celebra faptul că devine primul mare club european care ajunge la cea de-a 150 aniversare prin găzduirea unei galaxii de superstaruri pentru un Weekend al Legendelor, prezentat de Unibet, în martie 2022.

Simbolul fotbalului mondial Luis Figo va fi căpitanul unei fenomenale adunări de talente pe Ibrox pentru un meci de neuitat contra echipei de Legende a lui Rangers sâmbătă, 26 martie, de la ora 3:00 ora Scoției, înainte ca o cină specială să aibă loc în seara zilei de 26 martie”, a anunțat Rangers FC pe site-ul oficial. 

Scoțienii au tras linie în privința lui Ianis Hagi. Care sunt concluziile și ce îl așteaptă pe fiul lui Gică Hagi la Rangers